Спечели пътешествие в Европа с Wizz Air, радио N-JOY и American Tourister

26 юни 2018 г., София – Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа и най-големият нискотарифен превозвач в Централна и Източна Европа, вчера стартира вълнуваща лятна игра заедно с радио N-JOY и American Tourister. През следващите четири седмици (15.06-23.07.2018) слушатели на радиото ще могат да спечелят пътуване до някои от най-популярните европейски дестинации: Малага, Лисабон, Атина и Ница. Играта „Обиколи Европа“ ще осигури на четирима късметлии два самолетни билета отиване и връщане от Wizz Air за един от изброените градове, плюс страхотен куфар от подсерията American Tourister на Samsonite. Билетите ще покрият голям чекиран багаж и priority boarding.

За да се включат в играта, слушателите на радиото трябва да посетят сайта samsonitebg.com, да кликнат на банера на играта, успешно да подредят пъзела на седмицата и след което да се регистрират. Всеки понеделник до 23 юли 2018 г. в ефира на радиото ще бъде теглен седмичния победител. През настоящата първа седмица наградата е пътуване до една от любимите страни за почивка на българите – Гърция, и по-точно нейната столица Атина.

Атина е една от четирите нови дестинации, които Wizz Air стартира от София през 2018 г. Тя най-старата столица в Европа и един от най-старите градове в света. На посетителите си Атина предлага разнообразие от антична архитектура, слънчеви плажове и великолепна морска кухня. За всички желаещи да се потопят в античната атмосфера на града Wizz Air предлага всекидневни полети на цени от само 19.99 лв.*, които могат да бъдат резервирани на wizzair.com или чрез мобилното приложение на WIZZ.

Другите 3 нови дестинации на Wizz Air от българската столица тази година са Малага, Лисабон и Ница и билети до тези интригуващи градове също ще се печелят в рамките на играта „Обиколи Европа“. С над 300 дни слънчето време, вечно топлата Малага е перфектното място за плажен релакс. Лисабон, известен като града на 7-те хълма, съблазнява туристите със своите спиращи дъха гледки, а Ница, като един от най-зелените градове на Средиземноморието, омайва с над 300 хектара цветни градини и паркове.

Андрас Радо, Мениджър „Корпоративни комуникации“ в Wizz Air, заяви: „Развълнувани сме да сме част от играта „Обиколи Европа“, организирана от радио N-JOY. Лисабон, Ница, Малага и Атина са пленителни кътчета в Европа, които си струва човек да посети поне веднъж в живота. Wizz Air стартира своята дейност в България преди 12 г. и днес предлага 49 маршрута в Европа и отвъд от три български летища. Основна мисия на Wizz Air e да предоставя на българите достъпни възможности за пътешествия. Играта „Обиколи Европа“ пасва чудесно на нашата мисия. Сигурни сме, че новите ни дестинации ще очароват печелившите! Нашият ентусиазиран екип очаква с нетърпение да ги приветства на борда на една от най-младите флотилии в Европа.“

Катeгории: