Хималайски солни кристали- здраве за цялото семейство

Електрическото влияние е вредно за човешкият организъм. Тяхното заредено с положителни йони поле, вреди на организма като създава нервност, безсъние и депресия. За да редуцирате това влияние най- малкото, което можете да направите е да проветрявате редовно помещението, в което се намирате. Вариантите също така са да използвате йонизатори за въздуха или лампи от хималайска сол . Продуктите от хималайска сол са естествени въздушни йонизатори, които ефективно увеличават броя на отрицателните йони в стаята. Ефектът на йонизация в лампата се засилва като се нагрява кристалната сол, подобрява се качеството на въздуха в помещението и се повлиява в благотворен аспект състоянието на организма вследствие на насищането на въздуха с отрицателни йони.
Хималайските солни лампи са красиви, притежават меко сияйно излъчване, което успокоява сетивата.
Какво е действие на лампите от хималайска сол?
Лампите от хималайска сол са натурални продукти. Свойството им на хигроскопичност привлича водните молекули от въздуха. С помощта на затоплянето, се улавят всички замърсители от околното пространство, изчиствайки въздуха от вредните елементи и дарявайки свежест и чистота.
Може да използвате лампите от хималайска сол по време на медитация, да я поставите в детската стая, спалнята, в офиса или до вредните електроуреди, за да редуцирате тяхното въздействие. Ако се нуждаете от по- висока концентрация, лампата поставена на бюрото Ви, ще ви помогне да го постигнете. Проведените проучвания за въздействието на хималайските солни кристали показват, че на 1 от всеки 3- ма човека с алергични оплаквания, вследствие от използването на продукти от хималайска сол намалят драстично своите неразположения. Симптоми като бронхит, синузит, главоболие, мигрена, честа умора, напрегнатост и безсъние могат да бъдат облекчени с помощта на лампа от хималайска сол.
Природен дар- чист и с положително въздействие върху организма! Хималайската сол съдържа първичната кристална структура и е балансиран, изцяло натурален био- продукт с безспорни лечебни свойства. Опитайте и Вие!

Катeгории: