Промоционални полети от София и Варна до Истанбул с Turkish Airlines

25 септември 2018 г., София. Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече международни дестинации от всяка друга в света, за поредна година предлага на всички пътуващи промоционални двупосочни билети от София и Варна до Истанбул. Те са на ексклузивната цена от 109 евро с всички включени такси. Пътуващите от България имат възможността да се възползват от специалните пакети на Turkish Airlines до 15 октомври 2018 г. за полети до 31 март 2019 г.

Промоцията на авиокомпанията дава шанс на още повече любители на пътешествията не само да се насладят на високото качество на обслужването на борда, но и да разгледат и опознаят един от най-големите градове в Европа – Истанбул – многолик и пълен с популярни културни и исторически забележителности. Към момента превозвачът осъществява 18 полета седмично от София до Града на Босфора и 11 от Варна, като така предлага много и различни варианти за организиране както на бизнес, така и на ваканционно пътуване.

„Промоционалните активности, които организираме и за поредна година предлагаме на пътуващите, са доказателство за глобалната ни амбиция да предоставяме отлично обслужване на възможно най-добри цени – отбеляза г-н Мехмед Гюркайнак, Генерален мениджър на Turkish Airlines – България. – Надяваме се, че по този начин ще успеем да мотивираме повече хора да пътуват и опознават света.“

Катeгории: