Intracom Telecom разгръща дейността си в Испания

8 октомври 2018 г., Атина, Гърция – Intracom Telecom, глобалният доставчик на телекомуникационни системи и услуги, отвори офис в Испания. Разширяването на услугите на компанията е израз на основната бизнес цел на екипа – да участва активно в процеса на модернизация и икономическо развитие на страните в Южна Европа. Официалната церемония по случай стартирането на дейността на телекома в Испания се състоя в резиденцията на посланика на Гърция в Мадрид.

Най-новият офис на Intracom Telecom е базиран в Мадрид, където екип от местни експерти предоставя висококачествени услуги, съобразени с нуждите на клиентите. Специалистите на компанията се фокусират върху популяризирането на цялостното портфолио от продукти на Intracom Telecom Group, включително безжичен достъп и пренос на данни, Telco софтуер, Интернет на нещата и решения за умни градове. По този начин експертите на телекома подготвят потребителите в Испания за прехода към новата ера на 5G мрежата и дигиталната трансформация.

„Наша основна цел е да развием услугите на Intracom Telecom в Южна Европа и Латинска Америка. Компанията се превърна в безспорен авторитет в областта на свръхшироколентовата технология заради първокласното ни качество продукти, екипа ни от висококвалифицирани специалисти и отличните ни услуги на местно ниво. Сега се фокусираме върху Испания като стратегически пазар, който бихме искали да развием, за да предоставим възможност на клиентите си там да постигнат всички свои бизнес цели“, заяви Ерколе Ровида, вицепрезидент продажби на Intracom Telecom за района на Иберия, Италия и Латинска Америка.

Наскоро Intracom Telecom подписа стратегическо споразумение с Националната асоциация на местните телекомуникационни оператори (AOTEC) в Испания, която представлява интересите на индустрията в страната. По този начин компанията допълнително гарантира сигурността и високото качество на услугите, които ще предоставя на своите клиенти в Южна Европа.