Сейшелите – все по-популярна туристическа дестинация сред българите

10 октомври 2018 г. – Ексклузивно представяне на Сейшелските острови за туроператори, партньори и медии се проведе днес в София. Събитието разкри повече за тайните, красиви кътчета и възможностите за туризъм, които дестинацията предоставя. Домакин на конференцията беше Каран Конфей – Директор маркетинг на Сейшелския туристически борд. Специални гости на събитието бяха представителите на Banyan Tree Resort, Qatar Airways, Turkish Airlines и Максим Бехар, Почетен Генерален консул на Република Сейшели в България.

Каран Конфе, Директор маркетинг на Сейшелския туристически борд, сподели от богатия си опит и разказа за най-красивите локации и за тайните, които крие природата на островите. Презентацията й включваше живописни снимки, любопитни факти и истории. Максим Бехар, който е единственият официален представител на Сейшелите в България, също разказа за невероятните си преживявания.

Представителите на топ авиокомпаниите Turkish Airlines и Qatar Airways от своя страна разказаха за най-лесните и удобни начини да се стигне до така желаната дестинация и за офертите, които предлагат те за посетителите. Именно полетите на Turkish Airlines и Qatar Airways са едни от най-удобните и бързи начини за пътуване от България до столицата на Сейшелите – Виктория.

„Екзотичната дестинация Сейшели става все по-достъпна и предпочитана от българите както с цел отдих, така и за бизнес пътувания. Наблюдаваме драстично увеличение на потока от туристи, които избират островите за летните си изживявания. Българите все по-често пътуват за Сейшелите както заради типичните за острова тишина и спокойствие, така и заради красивата природа и разнообразните водни атракции. Вярвамe, че Сейшелските острови могат да предложат незабравимо преживяване за всеки“ – сподели Каран Конфе по време на ексклузивното представяне островите.

Катeгории: