Unique Estates развива екипа си от специалисти

11 октомври 2018 г., София. Консултантската компания за имоти от най-висок клас Unique Estates разгръща своя екип от експерти. С цел предоставяне на отлично ниво на клиентско обслужване компанията развива мениджърския си екип и посреща нови членове с богат опит в сферата на комуникациите и информационните технологии.

Консултантът с дългогодишен опит Евелина Костакева вече заема позиция Мениджър екип, благодарение на високите си постижения и принос към компанията. Лиляна Георгиева пък е най-новият специалист в областта на маркетинга и рекламата, който ще се грижи за обширното портфолио от луксозни имоти, предлагани от агенцията. Симеон Карамитев също се присъединява към екипа на Unique Estates като Ръководител IT проекти. Той ще отговаря за IT инфраструктурата и специализирания софтуер на компанията.

Евелина Костакева притежава 14 години опит в сферата на недвижимите имоти, като започва кариерата си в Unique Estates през 2011 г. Има над 400 участия в наеми и продажби и е реализирала три сделки на стойност над 1 милион евро. Евелина печели наградата за „Брокер с най-голям брой сделки“ четири поредни години. За приноса си към компанията също грабва призове за „Брокер с най-голям оборот“, както и за Customer Champion. Две поредни години печели и отличия от „Годишни награди на Imoti.net“. Евелина е бакалавър по „Маркетинг и мениджмънт“ и магистър по „Икономика и управление на телекомуникациите“ от УНСС. В свободното си време се отдава на екстремни спортове и на страстта си към музиката.

Лиляна Георгиева има над 15 години опит в сферата на комуникациите и в създаването и развитието на продукти и услуги. Обслужвала е брандове в различни рекламни агенции и водещи компании у нас. Лиляна е завършила „Икономика и бизнес администрация“ със специализация „Маркетинг, реклама и бизнес комуникации“ в Нов български университет.

Симеон Карамитев е работил за различни компании и институции в страната. Има над 8 години опит като оперативен системен администратор и богата експертиза в поддръжката на техника и административни системи. Симеон е завършил „Журналистика“ в УНСС, както и редица курсове и обучения в областта на информационните технологии. Обича книгите, старите филми и хубавата музика. Запален е по играта на шах и често пътува до любимите си места в страната.

„За нас развитието и усъвършенстването на екипа ни е от огромно значение за запазването и утвърждаването на отличното ниво на работа и клиентско обслужване в Unique Estates. Разгръщането на потенциала на доказали се служители, както и посрещането на нови експерти в компанията е наш основен приоритет при прецизното изграждане на първокласни услуги, които отговарят на международните стандарти“, сподели Весела Илиева, Управляващ партньор в Unique Estates.