Зрелищният спортен турнир King Of Kings – на живо от Валенсия по FightBox HD

29 ноември 2018 г., София. FightBox HD отново ще зарадва спортните любители в България, като излъчва пряко King of Kings – един от най-известните кикбокс турнири. Каналът ще предава събитието на живо от Валенсия, Испания, на 30 ноември от 21:00 ч.

Предстоящото шоу ще е 15-ото от шампионата за 2018 г. То е организирано в сътрудничество с Mix Fight Events и ще представи много нови лица, дебютиращи на ринга на турнира. В основното събитие, Омар Морено от САЩ ще се изправи срещу Айлам Муртазаев от Русия в дългоочаквания мач в категория 78 кг. Морено е известен със своите невероятни битки в Glory Kickboxing, но сега се изправя пред руснака, който е популярен с уменията си по кикбокс и муай тай.

Пълната програма на събитието може да намерите по-долу:

Основен двубой:

Категория 78 кг
Айлам Муртазаев (Русия) срещу Омар Морено (САЩ)

Допълнителни двубои:

Категория 94 кг
Дейвид Ер Рами (Испания) срещу Дейвид Трайеро (Испания)

Категория 81 кг
Анхел Валдивиелсо (Испания) срещу Виктор Гаруло (Испания)

Категория 63 кг
Ясин Чеди (Мароко) срещу Набати Кимран (Русия)

Категория 66 кг
Оскар Гарсия (Испания) срещу Микел Сортино (Венецуела)

King of Kings е един от най-известните и гледани кикбокс турнири в света. Той събира на ринга едни от най-добрите бойци и предлага на зрителите неподражаеми напрегнати битки, силни емоции и висок адреналин. FightBox HD е асоциираният партньор на излъчването на тези събития.

Освен на живо по FightBox HD, събитието ще може да бъде проследено и онлайн от абонати на FilmBox Live на www.filmboxlive.com

Катeгории: