Filmbox отбелязва празничния сезон с вълнуващи коледни филми

17 декември 2018 г., София. FilmBox Plus HD и FilmBox Extra HD са подготвили специална селекция от коледни заглавия, които ще бъдат излъчени по двата канала в празничния сезон. В три последователни дни – 22, 23 и 24 декември – зрителите на FilmBox ще имат възможността да се насладят на коледната класика „Коледна история“, семейната комедия „Коледата на Каръл“ и романтичния филм „Коледна поща“.

„Коледна история“ е един от любимите на всички празнични филми. Действието се развива през 40-те години на миналия век, а филмът разказва историята на 9-годишния Ралфи, който се опитва да убеди родителите си, учителя си и дори самия Дядо Коледа, че пушката на анимационния каубой Ред Райдър е идеалният подарък за него. Филмът ще бъде излъчен по FilmBox Extra HD на 22 декември от 18:45 часа.

„Коледата на Каръл“ е своеобразна версия на популярната новела „Коледна песен“ на Чарлз Дикенс. Тори Спелинг влиза в ролята на Каръл – красива и много успешна водеща на телевизионно предаване. Интересуваща се основно от пари и слава, обаче, тя се държи грубо с всички свои служители. Така, точно преди началото на празниците, Каръл е посетена от духа на леля си Марла, която я предупреждава да се промени, преди да е станало твърде късно. Тя ѝ казва още, че тази нощ ще бъде посетена от три призрака, които ще ѝ покажат грешките ѝ. Проследете историята на Каръл на 23 декември от 20:30 часа на FilmBox Extra HD.

„Коледна поща“ ще изненада и зарадва любителите на романтични комедии на 24 декември от 23:30 часа. Филмът, който ще бъде излъчен по FilmBox Plus HD, разказва историята на загадъчна жена, наречена Кристи, чиято работа е да отговаря на писмата до Дядо Коледа в местната поща. Животът ѝ се обръща с главата надолу обаче, когато един от пощальоните, който трябва да я шпионира, всъщност се влюбва в нея.

За SPI
SPI International/FILMBOX е международна медийна компания, която управлява над 36 канала в 42 държави на 6 континента. С основния си канал Filmbox, SPI/FILMBOX е сред най-големите агрегатори на естествено съдържание с Ultra HD качество в света. Работейки заедно с над 1400 оператора в световен мащаб, SPI използва най-новите технологии, за да осигури достъп на своите 55 милиона абоната както до линейна телевизия, така до телевизионно съдържание по поръчка, включително стрийминг на живо в най-висока резолюция и достъп до телевизионни канали от всяко, свързано с интернет устройство чрез основните стрийминг канали и местни оператори на онлайн телевизионни канали.

SPI International е водещ доставчик на филми и телевизионни програми на международния пазар вече над 25 години. Здравите партньорства на SPI с основните телевизионни оператори осигуряват завладяващо и силно разпознаваемо съдържание и голямо търсене. Българските зрители имат достъп до 12 от каналите на компанията – FilmBox Extra HD, FilmBox Plus, FilmBox, FilmBox ArtHouse, FightBox HD, DocuBox HD, Fast&FunBox HD, FashionBox HD, Gametoon HD, 360TuneBox HD, Erox HD и Eroxxx HD.

Повече информация за SPI може да намерите на: www.spiintl.com

Катeгории: