glo™ с лимитирана серия за предстоящите празници

21 декември 2018 г., София. По време на предстоящите коледни и новогодишни празници Бритиш Американ Табако пуска на пазара първата лимитирана серия glo™ Luxury Edition I. Новото устройство е със стилен черен корпус, ярки бронзови акценти, фини детайли, елегантна текстура и линия – характеристики, превръщащи серията в специална и изискана. Лимитираната серия ще е налична в специализираните glo™ обекти в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора.

„За нас е изключително важно да предлагаме на пълнолетните пушачи функционален и стилен продукт, който не прави компромис с качеството и своя модерен вид. glo™ Limited Edition I е нашето празнично предложение за пълнолетните потребители“ – коментира Мила Маречкова, Управител и Директор маркетинг и търговия, БАТ България.

Освен със своя стилен дизайн, glo™ е уникален продукт и по отношение на своята практичност на използване: има един единствен бутон, който свети, а веднъж заредено, устройството може да се ползва до 30 сесии. glo™ нагрява тютюна до приблизително 240°C. Не го изгаря и липсва пепел, като миризмата е много по-малко*.

Стандартното устройство е налично на пазара и в основните си модерни четири цвята – черен, сив, златен и розов. glo™ използва Dunhill Neostiks™ – специални тютюневи стикове, които могат също да бъдат закупени както от специализираните щандове на glo™, така и в търговската мрежа в страната. В момента българските потребители могат да избират между три разновидности на стиковете: Navy Blue, Yellow и Green.

Технологията на glo™ е разработена в центъра за проучвания и развойна дейност на БАТ в Саутхемптън, Великобритания, и е резултат от работата на над 100 учени и експерти в различни области.

Бележка до редакторите:
* Нагрява тютюна, без горене. В сравнение с конвенционалните цигари, когато са запалени. Тези характеристики не означават непременно, че този продукт е по-малко вреден от другите тютюневи изделия.

За Бритиш Американ Табако България
Бритиш Американ Табако Трейдинг е част от мултинационалната тютюнева компания British American Tobacco PLC. с марки, продавани на над 200 пазара в цял свят. През последните 4 години БАТ е най-бързо развиващата се тютюнева компания в България по отношение на пазарен дял. Част от нейното портфолио са едни от най-известните световни марки – Dunhill, Lucky Strike и Rothmans. Считано от 2017 г., БАТ България заема лидерската позиция на пазара след придобиването на силни местни марки като Victory и Eva.

Катeгории: