Wizz Air с най-ниските тарифи в историята си, стартиращи само от 1 евро* за София – Ейлат

21 декември 2018 г., София – От днес Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа и водещият авиопревозвач в България, пуска неустоима начална цена за маршрута София – Ейлат. Изключително изгодните тарифи, започващи от 1 евро*, са валидни за период на пътуване до 31 март 2019 г.

Ако все още нямате план къде да празнувате Нова година или закъснявате с коледния шопинг за подаръци, билети от Wizz Air до Ейлат на цени, стартиращи от само 1 евро*, са идеалното решение за вас. Независимо дали предпочитате почивка на море или планина, търсите дестинация с вкусна храна или забавен нощен живот, спиращи дъха гледки и красива архитектура или просто искате да изненадате любимите си хора с незабравим подарък за Коледа, този израелски град може да отговори на всички ваши нужди.

Ейлат е най-южният град в Израел и е наричан оазис на брега на Червено море. Той предлага на посетителите си великолепно съчетание от величествени планини, красиви плажове, коралови рифове и подводен свят, и слънчево време през цялата година. Без съмнение Ейлат е един от най-уникалните градове в Израел и един от най-ексклузивните курорти в света, който привлича милиони посетители годишно. От 1985 г. насам градът има статут на безмитна зона – факт, който също привлича много туристи.

Българските клиенти имат време до края на март, за да резервират полет с намалена цена и да посетят слънчев Израел още тази зима. Wizz Air предлага удобни полети между София и Ейлат 2 пъти в седмицата, всеки вторник и четвъртък.

*Цена за еднопосочен билет, включваща всички данъци, административни и други задължителни такси и една ръчна чанта (максимални размери: 40x30x20 см). Багаж на колелца и всеки чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената се отнася само за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение на Wizz Air. Броят на местата на посочените цени са ограничени. Посочената цена се предлага само за маршрутите Виена (VIE) – Ейлат (VDA) и София (SOF) – Ейлат (VDA), за избрани полети и само за ограничен период от време. По тази причина посочената цена може внезапно и значително да се промени. Периодът на пътуване е ограничен, пътуването трябва да бъде осъществено до 31 март 2019 г. Промоцията се отнася за резервации, включващи максимум 10 пътници. Моля, посетете wizzair.com за допълнителна информация относно приложимите условия.

***
За Wizz Air
Wizz Air е най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа с флотилия от 105 самолета Airbus A320 и Airbus A321. Тя предлага над 600 маршрута от 26 бази, свързващи 144 дестинации в 44 страни. В Wizz Air екип от над 4000 авиационни експерти предоставя висококачествено обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитаният избор на 32 милиона пътници през последните 12 месеца. Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ и е включена в индексите FTSE 250 и FTSE All-Share. Wizz Air е регистрирана в Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA), Оперативен одит за безопасност (IOSA), глобалният еталон за признание за сигурност на въздушния транспорт. Наскоро компанията получи най-високия възможен рейтинг от AirlineRatings.com – единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите, както и бе обявена за Европейска авиокомпания на годината от Aviation 100 – престижно годишно издание, което отличава най-впечатляващите компании и практики в областта на авиоиндустрията.

Катeгории: