Марио Бионди с грандиозен концерт в България

18 февруари 2019 г., София. Певецът с най-отличителния и чувствен глас в съвременната соул музика – Марио Бионди, ще гостува в София. Известният италиански изпълнител пристига в България по покана на Фондация Аполония и Национален дворец на културата. Грандиозният концерт, част от турнето му през 2019 г., ще се проведе на 18 октомври в Зала 1 на НДК. Билети за събитието могат да се закупят от касите на Билетен център – НДК и онлайн на tickets.ndk.bg и eventim.bg.

Марио Бионди не веднъж е посочван като достоен наследник на Бари Уайт заради уникалния си тембър и съблазнителното усещане, което носи музиката му. През годините той се утвърждава като международна звезда с многобройни концерти на едни от най-престижните музикални сцени, сред които и Роял Албърт Хол в Лондон. Певецът има 9 издадени албума зад гърба си, а миналогодишното му турне бе истински фурор за неговите почитатели по цял свят.

Концертът е стъпка напред в посока представяне на интересни, авангардни и талантливи световни изпълнители и уникални творчески проекти пред българска публика. Той е и причината две от най-утвърдените културни организации в страната да обединят усилията си. Аполония – най-големият и дългогодишен фестивал на изкуствата в България, и НДК – водещата културна институция в страната, целят да запознаят българската публика с уникалните произведения на изпълнителя и да превърнат концерта в истински незабравимо музикално изживяване.

Най-големите почитатели на Марио Бионди ще могат да се възползват от ексклузивни ВИП билети за концерта. Уникалните пропуски ще предоставят възможност на посетителите да се потопят в невероятната атмосфера на събитието, възползвайки се от отделен вход за концерта през Клуб 1, специално посрещане с коктейл и места с отлична видимост.

Концертът на Марио Бионди ще бъде част от уникалната арт програма на тазгодишното 35-ото юбилейно издание на Празници на изкуствата Аполония.

Катeгории: