Хотелската верига Accor с нова програма за лоялност в партньорство с AEG, IMG и ФК Пари Сен Жермен

1 март 2019 г., София. Accor, най-големият оператор на хотели в Европа, обяви въвеждането на нова програма за лоялни клиенти – „ALL, Accor Live Limitless“. Програмата ще включва разнообразие от награди, услуги и преживявания във всички държави, в които Accor оперира.

Новата програма за лоялност ще се базира на опознаване, разбиране, оценяване и комуникация с гостите, както и предоставяне на неограничено ползване на всички услуги и екстри на хотелската верига, като награда за най-лоялните сред тях. Това включва достъп до уникално портфолио от над 30 хотелски бранда, множество барове, ресторанти и нощни клубове, както и вълнуващи преживявания. Освен това програмата за лоялни клиенти ще предостави на членовете си 24/7 достъп до света и услугите на Accor чрез специално разработени приложение и уебсайт.

Партньорства и преживявания

Освен ексклузивния достъп до хотелски екстри, в основата на новата си лоялна програма Accor поставя и партньорствата в три вълнуващи направления: Развлечения, Храна и Кулинария, и Спорт. Днес Accor обяви старта на три такива ключови партньорства:

1. Партньорство с AEG
Водещата хотелска верига ще разшири партньорството си с лидера при развлекателните и спортни мероприятия AEG, за да включи ексклузивни събития и над 60 000 билета за тях (включително за ВИП зоните) за лоялните клиенти на веригата в Латинска Америка, Азия и Европа.

2. Партньорство с IMG
Accor сключи ново партньорство и с IMG – компания с дългогодишен опит в сферата на спортния мениджмънт, модата, организирането на събития и най-вече експерт при кулинарните преживявания. Благодарение на сътрудничеството лоялните клиенти на хотелската верига ще имат достъп до майсторски класове и гурме събития. Стратегическото партньорство ще стартира през 2020 г. с популярните кулинарни фестивали Taste Festivals в Лондон, Париж, Сао Пауло, Хонг Конг и Торонто, като през следващите три години мрежата от градове ще се увеличава.

3. Партньорство с ФК Пари Сен Жермен
Сътрудничеството с един от най-бързо развиващите се футболни клубове в света Пари Сен Жермен също е част от новата програма за лоялност на Accor, като веригата ще бъде официален спонсор на клуба от сезон 2019/2020, а логото й ще присъства на футболните екипи на отбора. Партньорството ще обедини 265-те милиона гости на Accor с милионите фенове на ФК ПСЖ в социалните мрежи, които вече са над 395 милиона души от цял свят.

Веригата планира да инвестира 225 милиона евро, за да финансира всички тези нови инициативи.

Катeгории: