Хидролизирани аминокиселини за мускулен растеж и поддръжка

Мускулният растеж и поддръжка са основната причина да прибегнем до допълнителен прием на аминокиселини. Продукти като Hydro Amino + имат запазено място в спортно-хранителния режим на бодибилдърите и са горд представител на една специална категория хранителни добавки – аминокиселините.

Какво е мястото на аминокиселините в режима на спортуващите хора?

Аминокиселините са основна съставка на протеина, а той, както знаем е градивният компонент на скелетната мускулатура. Голяма част от аминокиселините се синтезират в нашия организъм, докато други си набавяме основно отвън – чрез храната или с прием на добавки. За жалост, дори тези, които произвеждаме са крайно недостатъчни при интензивен тренировъчен режим, затова допълнителният прием е задължителен.

Аминокиселинният басейн се състои от комплексни и разклонено верижни аминокиселини – BCAA. Това е пълният набор от аминокиселини – свободни и полипептидни, необходими за нарастване и поддържане на мускулната маса, който за радост вече можем да си набавим, чрез продукти като Hydro Amino +. Особеното при него е, че е базиран на хидролизиран суроватъчен протеин, което означава, че имаме бързо действащ продукт, който ще възстанови бързо стресираната по време на спорт мускулатура и ще стимулира биосинтеза на собствен протеин.

Защо да изберем Hydro Amino +

На първо място, това е един продукт от много висок клас. Качеството на суровините, използвани за неговото създаване е проверено и потвърдено, а чистотата му е напълно гарантирана. Ако търсите добавка, съдържаща целия аминокиселинен басейн за мускулен растеж, която да е напълно лишена от примеси, то това е продуктът.

Друга причина да изберете именно Hydro Amino + е модерната технология, по която е създаден. Това е суплемент, базиран на хидролизиран протеин, а процесът на хидролизация гарантира най-висока бионаличност на полезни съставки и минимално количество мазнини и лактоза. Всъщност, при хидролизацията ненужните компоненти са напълно елиминирани, като в същото време се запазват полезните съставки, които биха останали неактивни при други методи на обработка.

При този комплекс аминокиселини е използвана технологията ензимна хидролиза. При нея се наподобява физиологичния процес, при който протеинът се обработва в стомашно-чревния тракт, а това означава, че имаме готов продукт, който няма да се обработва в стомаха и червата. Той ще навлезе директно в кръвния поток, без да е нужно да се отделят специални храносмилателни ензими. Това не само ускорява доставката на аминокиселини до мускулите, но и улеснява храносмилането. Ако страдате от стомашни проблеми и искате да избегнете подуването в коремната област, Hydro Amino + е идеалният начин да го постигнете.

Не на последно място трябва да посочим, че разнообразието от аминокиселини, които тази добавка съдържа, гарантира много високата им бионаличност в организма. С това си гарантирате, че няма да се сблъскате с катаболните ефекти след тежка тренировка и ще можете да активирате производството на собствен протеин, необходим за нарастване на мускулната тъкан.

Вижте още полезни съвети за отслабване в сайта https://maxslimming.com/

Катeгории: