Turkish Airlines продължава пътуването си към върха с нови униформи за кабинния екипаж

8 август 2019 г., Истанбул. Новите униформи на кабинния екипаж на Turkish Airlines, авиокомпанията, летяща до повече държави от всяка друга, са създадени в чест на 85-ата годишнина на превозвача и могат да бъдат забелязани на борда му от този месец.

Колекцията облекла е в тъмно червено и антрацитно сиво и е тествана редица пъти на полети на дълги разстояния в различни климатични зони. Вдъхновени от класически елементи на турския дизайн и култура, от теченията на Босфора до мотиви, характерни за турската керамика и калиграфия, униформите на целия екипаж следват една обща концепция, която ще допринесе за единния облик на марката и цялостното преживяване на пасажерите.

Илкер Айджъ, председател на борда на директорите и изпълнителния комитет на Turkish Airlines, заяви: „Елегантността и комфорта на кабинния ни екипаж, които са ключов фактор за несравнимото качество, което предлагаме, са от голяма важност за нас, тъй като се стремим да сме сред лидерите в индустрията. Вярвам, че присъствието ни в небето ще е още по-впечатляващо с новите униформи, които пресъздават и елементи от културата ни.“

Дизайнът на облеклата е дело на дизайнера на висша мода Еторе Билота, изработката им – на Vakko, а основната част от платовете е произведена от Altınyıldız на база стандартите на Turkish Airlines.

Катeгории: