Класически хитове по каналите на FilmBox тази сряда

24 септември 2019 г., София. Тази сряда FilmBox дава възможност на зрителите да си припомнят два любими холивудски филмa – „Величие“ (Glory) и „Касапница“ (Carnage). Първият може да бъде гледан в ефира на FilmBox Plus в 22:00 ч., а за тези, предпочитащи комедии, FilmBox Extra HD ще излъчи „Касапница“ в 23:40 ч.

„Величие“ предлага на зрителите изключителна кинематография, силен сюжет и впечатляваща, наградена с Оскар актьорска игра. Филмът разказва историята на офицер от федералната армия по време на Американската гражданска война, а в него участват звезди като Дензъл Уошингтън, Матю Бродерик и Морган Фрийман. Освен че е високо оценена от публиката, биографичната драма е номинирана за 5 награди на Филмовата академия в САЩ и печели 3, включително за най-добра поддържаща роля за представянето на Уошингтън. Зрителите могат да гледат хитовата продукция тази сряда (25.09) от 22:00 ч. по FilmBox Plus.

„Касапница“ предлага изцяло различно преживяване за зрителите. Черната комедия с елементи на драма е режисирана от небезивестния Роман Полански и е копродукция на Франция, Германия, Полша и Испания. Филмът събира редица известни актьори под светлината на прожекторите – Джоди Фостър, Кейт Уинслет, Кристоф Валц и Джон Райли. Сюжетът се върти около срещата на две двойки родители, чиито деца са се сбили в парка. Това, което започва като обикновена среща обаче, бързо се превръща в един от най-хаотичните дни в живота им. Зрителите могат да се насладят на остроумния диалог и смешните моменти в „Касапница“ утре вечер, в 23:40 ч. по FilmBox Extra HD.

Катeгории: