Броени дни остават до вълнуващия концерт на Марио Бионди в София

03 октомври 2019 г., София. – Марио Бионди, певецът с най-емоционален и чувствен глас в съвременната соул музика, се завръща в България с грандиозен концерт на 18 октомври 2019 г. в Зала 1 на НДК. След броени дни българската публика ще може да се наслади на последния хитов албум на световноизвестния изпълнител „Brasil“. Билети за концерта ммогат да бъдат закупени от касите на Билетен център – НДК и онлайн на tickets.ndk.bg и eventim.bg. Най-големите почитатели на Бионди могат да закупят ВИП пропуски, които ще им дадат възможност да се възползват от отделен вход за концерта през Клуб 1, специално посрещане с коктейл и музикално оформление и места с отлична видимост.

Това е второто гостуване в страната на Бионди, познат още като наследника на Бари Уайт, този път по покана на Фондация Аполония и Националния дворец на културата. Концертът на изпълнителя е част от световното му турне за 2019 г., което премина през едни от най-големите сцени, като средновековната „Хоршовски“, разположена на върха на град Монфорте д’Алба, и внушителната „Falcone e Borsellino“, която е в подножието на вулкана Етна. Преди срещата си с българската публика Марио Бионди изнесе концерти в Тунис, Русия, Полша, Латвия, Германия, САЩ и други.

Концертът е възможност за българската публика да се докосне до таланта, съвършенството и изумително красивия глас на певеца. Италианският изпълнител, който навсякъде е посрещан с възторг и любов, е подготвил истински вълшебна програма с изключителни соул творения и с хитове от най-новия си албум.

Събитието е част от уникалната арт програма на тазгодишното 35-ото юбилейно издание на Празници на изкуствата Аполония.

Катeгории: