Най-добрите промоции в доставките на храна за вкъщи в София

Вече са безброй ресторантите и заведенията, предлагащи вкусна храна за вкъщи в София, и те се борят свирепо в конкуренцията едни на други за всеки клиент. Едно от най-добрите оръжия в тази бясна надпревара са промоциите. Крайният потребител на услугата може при отделяне на малко време в интернет да открие сред безбрежното море на ресторантите някои много примамливи предложения, с които да си спести немалко пари, ако редовно поръчва ястия за дома си.

Арабска и турска кухня

Един от най-популярните източници на доставка на храна за вкъщи в София са заведенията с арабска кухня. Лидер в това поле в последните години стана „Аладин“, който се превърна в един от разпознаваемите брандове в областта на бързото хранене в цялата страна. Тук можете да хапнете на оферта два големи дюнера с два малки кена Кока-Кола/Фанта/Спрайт за 13 лв. вместо за близо 16 лв. Имате вариант също да поръчате два ХАРД бургера с два малки кена Кока-Кола/Фанта/Спрайт за 12 вместо за 14 лв., но по-изкусителното предложение е да си вземете голяма пица с диаметър 50 см плюс две порции баклавички, една порция бонфиленца и една бутилка 1,5 л Кока-Кола/Фанта/Спрайт за само 20 лв. вместо за 25,65 лв.

Големият конкурент на „Аладин“ в неговото поле безспорно е „Мимас“. Там няма изявени промоции, но пък при поръчка на стойност над 25 лв. доставката на храна за вкъщи в София ще ви излезе безплатно, докато иначе струва 3 лв. Ако в кошницата си сте посочили за цялата банда у дома или в офиса примерно среден дюнер, пикантно суджу, бургер с яйце и кашкавал, пържени картофки с кетчуп и майонеза, порция фалафел и порция шиш таук, вече ще сте си спечелили правото да не плащате на куриер.

Турската кухня е особено питателна и затова става все по-предпочитана от гладните столичани напоследък. Ресторант „Босфор“ предлага при онлайн поръчка цели 20% намаление на всички свои супи, салати и основни ястия. Прочутият Адана кебап срещу само 8,40 лв., мерджимек супа от пасирана червена леща срещу само 2,50 лв. и телешки шиш срещу само 12 лв. като само някои от примерите от менюто на заведението са наистина фантастично предложение и си заслужават пробването.

Италианска кухня

Безплатната доставка е, както и при споменатия вече „Мимас“, спестяващото ви пари предложение и от една от най-старите вериги от пицарии в столицата и страната – „Виктория“. От тази оферта ще се възползвате, ако поръчате храна за вкъщи в София на стойност над 10 лв. – съвсем минимален праг. Менюто на веригата е пребогато и разнообразно, с акцент върху италианската кухня, но същевременно и върху азиатската, средиземноморската и BBQ.

„Мама Миа“ е друг бранд от областта на „Виктория“, който предлага интересни неща. Ако се поръча храна за вкъщи в София и се вземе на място от ресторанта, се дава отстъпка от 20% от сметката. В случай че предпочитате да не излизате, а да изчакате куриера, при доставка на три или повече пици пък се приспадат 15% от цялата сметка.

Голямото предимство на Pizza XL е денонощната доставка, така че дори и посред нощ да прегладнеете, оттам ще чуят молитвата ви и ще откликнат на нея. Освен това тя е и безплатна при поръчка на средна или фамилна пица (не важи за кварталите Бенковски, Абдовица, Герман, Димитър Миленков, вилна зона Малинова долина и Банкя), а има в този случай и подарък 1 л. безалкохолна напитка или бира Ариана. Промоциите при доставка на храна за вкъщи в София на Pizza XL не спират дотук: ако поръчате две фамилни пици, получавате бонус трета фамилна по избор; за две средни пици получавате добавка трета средна; за две пици 50/50 получавате подарък трета 50/50; за три малки пици вземате бонус четвърта малка по избор. Наистина чудесни промоции, но правим уговорката, че те не могат да се комбинират.

Бургери и BBQ

Бургерите набират все повече популярност в българската столица и се навъдиха доста заведения в центъра, които представят широк асортимент с най-различни хрумвания като съставки. „Тексас Бургер“ предлага отлична оферта при доставка на храна за вкъщи в София: ако поръчаш бургера им Texas Bull (питка, телешко кюфте, чедър, домат, грилован лук, люта чушка, чили сос, айсберг), получаваш още един като подарък. При това доставката е безплатна за всички поръчки за дома.

Азиатска кухня

Китайските ресторанти са лесен избор, когато огладнеете, защото предлагат голямо разнообразие от бързо приготвени и вкусни ястия на добри цени. Затова и те са едни от най-популярните източници на храна за вкъщи в София. Ако поръчате от „Цан Чун Гъ“ на стойност над 50 лв., оттам ще ви зарадват с подарък два кена с безалкохолна напитка от 330мл. или също два кена бира, но от 500мл.

Сушито също е фаворит от азиатската кухня, който все повече навлиза на кулинарната сцена в столицата. Ако търсите промоции по тази част в доставките на храна за вкъщи в София, една интересна ще намерите при Sushi2go. При тях с всяка поръчка получавате бонус порция Урамаки Сурими (4бр. – водорасли нори, суши ориз, краставица, ролца от раци, майонеза, крема сирене Филаделфия, зелен лук, покрито с манго и хайвер Масаго, соев сос, уасаби, джинджифил).

За финал
Горните редове ви представиха богата картина по отношение на възможностите да се възползвате от промоционални оферти на някои от най-добрите заведения в столицата. Сега ви остава единствено да вземете телефона и да поръчате бързо и удобно своята любима и изгодна храна за вкъщи в София. Никога не е било по-лесно да го сторите.

Катeгории: