Двойна кино вечер по каналите на FilmBox тази сряда

11 ноември 2019 г., София. Тази сряда FilmBox предлага на зрителите двойна кино вечер с минисериала „10.5 по Рихтер: Апокалипсис“ – част 1 и 2 (10.5 Аpocalypse). Първата част започва в 19:10 ч., а втората ще бъде излъчена веднага след това, в 20:35 ч.

Вълнуващият минисериал „10.5 по Рихтер: Апокалипсис“ – част 1 и 2 е епическа екшън драма, разказваща за борбата за оцеляване, човешката воля и силата на природните стихии. Когато земетресение със сила 7.9 по Рихтер разтърсва Америка, срива десетки сгради и паметници и взима хиляди жертви, всички учени обединяват усилия в това да разберат какво предстои след този трус и как да се справят с него. Това, което никой не очаква обаче, е вторичен трус с взривяващата сила от 8.4 по Рихтер, разтърсващ другия край на държавата, поглъщайки цял влак с пътници. След тези две бедствия предсказанията за идваща по-голяма и опустошителна беда стават все по-реални. Сеизмолог открива, че трусовете могат да бъдат причина за предстоящи експлозии на два ядрени реактора, които биха могли да разцепят света на две.

Вълнуващият филм е режисиран от Джон Лафиа, а в него участват Ким Делейни, Дийн Кейн и Оливър Хъдсън. Лентата е част от многобройните разнообразни и интересни продукции, излъчвани по каналите на FilmBox този сезон. Публиката може да проследи първия наситен с екшън филм по FilmBox тази сряда от 19:10 ч., а вторият веднага след това, от 20:35 ч.

Катeгории: