Turkish Airlines удължава срока за участие в конкурса за детска рисунка „Градът, за който мечтая с Turkish Airlines“

12 ноември 2019 г., София. Поради големия интерес в третото издание на конкурса за детска рисунка „Градът, за който мечтая с Turkish Airlines“ срокът за участие се удължава до 25 ноември 2019 г. Така още повече талантливи български деца ще имат шанс да се включат в надпреварата за спечелване на двупосочни билети до нарисуваната от тях дестинация. Всички картини трябва да бъдат изпратени до офиса на Turkish Airlines на адрес бул. „Цар Освободител“ 14, Лендмарк център, 1000 София.

В състезанието могат да участват всички деца на възраст от 5 до 12 години, като организаторите са подготвили вълнуващи награди за победителите във всички възрастови категории. Една от най-големите вериги магазини за детски стоки КОМСЕД също ще зарадва малчуганите с разнообразни подаръци.

Turkish Airlines лети до 316 дестинации по цял свят и за да се включат в конкурса, малките артисти трябва да нарисуват именно една от тях. Изискването е картините да са във формат А3 и да съдържат отличителен символ на авиокомпанията. През 2018 г. близо 1000 деца участваха в конкурса, а голяма част от рисунките бяха включени в специалната изложба на Летище София. Тази година организаторите отново планират специално и мащабно събитие на Терминал 2 за всички участници, представители на медиите и партньори.

Катeгории: