Коледният дух завладява каналите на FilmBox

18 ноември 2019 г., София. Зрителите на FilmBox ще имат възможност да се докоснат до коледния дух с филмите „Ще се омъжиш ли за мен?“ (Will you Merry me?) и „Коледна Поща“ (Christmas Mail). Първият филм ще бъде излъчен в петък в 15:35 ч. по FilmBox Extra HD, а в събота от 12:30 ч. киноманите могат да се насладят на втората продукция по FilmBox Plus.

„Ще се омъжиш ли за мен?“ (Will you Merry me?) разказва една история за любовта, семейството и традициите. Ребека (Вики Крински) и Хенри (Томи Лиоутас) са двама души, които силно се обичат, но идват от съвсем различни семейства. Когато Хенри предлага брак на Ребека, те решават да споделят голямата новина на семействата си през седмицата преди Коледа. Събирането на двете семейства и спазването на техните различни традиции е едно щуро пътуване, изпълнено с добри намерения, но и с много погрешни стъпки. Ребека и Хенри скоро осъзнават, че може би най-трудната част от бъдещият им брак ще бъде да се справят с техните роднини. Филмът ще бъде излъчен в петък по FilmBox Extra HD от 15:35 ч.

„Коледна Поща“ (Christmas Mail) е романтична комедия, която може да стопли сърцата на всички зрители. Работата на Кристи (Ашли Скот) е да отговаря на децата, които са пратили писма до Дядо Коледа. Всяка година тя е на различна локация, но този път попада на място, на което решават, че може да е шпионин. Мат (Ей Джей Бъкли) е нает от шефа си да следи какво прави Кристи, но с всеки изминал ден техните отношения стават все по-различни от това, което и двамата са очаквали. Въпросът е дали тяхната любов ще преодолее тайните и изненадите, които ги спохождат. Публиката ще може да гледа забавната коледна романтична комедия тази събота по FilmBox Plus от 12:30 ч.

Катeгории: