Романтика по каналите на FilmBox следващата седмица

21 ноември 2019 г., София. През следващата седмица FilmBox ще зарадва зрителите с два романтични и интересни филма. В понеделник, 25-и ноември, всички любители на този филмов жанр могат да гледат „Да, всъщност не“ (I do but I don’t) по FilmBox Extra HD от 16:20 ч., а в четвъртък, 28-и ноември – „Преди да кажеш да“ (Before you say I do) от 13:00 ч. по FilmBox Plus.

Романтичната комедия „Да, всъщност не“ разказва историята на сватбения агент Лорън Крандъл (Денис Ричардс), която копнее най-накрая да дойде и нейният ред за успех в любовта. Лорън смята, че съдбата ѝ се е усмихнала, когато среща Ник Корина (Дийн Кейн), но скоро след това разбира, че Ник е сгоден и тя самата е наета да планира сватбата му. „Да, всъщност не“ е филм за любовта, забавните случки и нестихващата надежда. Зрителите ще могат да гледат филма в понеделник по FilmBox Extra HD от 16:20 ч.

„Преди да кажеш да“ е романтична комедия с драма елементи, която представя историята на Джордж (Дейвид Сътклиф), който е лудо влюбен в приятелката си Джейн (Дженифър Уестфелд) и смята да ѝ предложи брак. Джейн има нещастен опит в любовта и не е сигурна дали иска да приеме предложението му, но Джордж отчаяно иска да промени това. Желанието му се сбъдва, когато претърпява инцидент и се връща назад във времето. Така той попада точно в момента преди сватбата на Джейн с нейния бивш приятел. Зрителите могат да проследят развръзката и да разберат дали Джордж ще успее да промени миналото в четвъртък от 13:00 ч. по FilmBox Plus.

Катeгории: