Две любими семейни комедии по каналите на FilmBox тази седмица

9 декември 2019 г., София. Тази седмица зрителите на FilmBox ще могат да се насладят на две семейни комедии – „Чичо Нино“ и „Да се влюбиш в съседката“. Първият филм ще бъде излъчен във вторник, 10 декември, от 12:20 ч., а вторият – в сряда, 11 декември, в 16:05 ч. по FilmBox Plus.

„Чичо Нино“ е семейна комедийна драма, която показва силната връзка между поколенията. Филмът разкрива още колко са важни прошката и компромисите в съвременното американско семейство. Робърт (Джо Мантеня) бавно се е отдалечил от семейството си, мислейки само за работа. След години без никакъв контакт неочакваното посещение от чичо му Нино (Пиерино Маскарино) от Италия помага на семейството отново да осъзнае истинското значение на любовта и сплотеността, която само семейството може да ти даде. Филмът „Чичо Нино“ предлага страхотен сюжет, хумор и доза мъдрост. Зрителите могат да му се насладят във вторник, от 12:20 ч. по FilmBox Plus.

„Да се влюбиш в съседката“ е филм, който е перфектният пример за старомоден, но истински романс. Бриджит Конъли (Пати Дюк) и Бетси Лукас (Шели Лонг) са дългогодишни съпернички. Когато децата им Тереза (Кристъл Алън) и Марк (Кен Марино) се влюбват и са готови да предприемат следващата стъпка, Бриджит и Бетси влагат цялата енергия, която имат, за да „планират“ сватбата и така да попречат на плановете на децата си. Сега Тереза и Марк трябва да помислят как да се справят със собствените си семейства, така че да живеят в хармония заедно. Проследете забавното им приключение тази сряда в 16:05 ч. по FilmBox Plus.

Катeгории: