BTL Industries с престижна награда за значими бизнес постижения

12 декември 2019 г., София – BTL Industries, eдин от най-големите производители на медицинска апаратура в света, е „True Leader“ в сектор „Производство на компютърна и комуникационна техника, електронни и оптични продукти“ за пета поредна година. Компанията получава наградата благодарение на отличните си резултати в няколко основни направления, които се разглеждат при определянето на победителите в конкурса – висока доходност, увеличение на персонала, кредитна стабилност и водеща позиция в сектора на дейност.

„True Leaders“ се осъществява по инициатива на ICAP България и отличава компаниите с високи постижения и иновативни бизнес практики. Оценката се прави на база официално публикувани данни без участие на жури или провеждане на публично проучване.

Престижната награда бе връчена на Антон Петров, мениджър „Верига на доставки“, и Ивайло Машев, мениджър „Производство“ в BTL Industries, в присъствието на десетки представители на българския бизнес.

„Тази награда изглежда като естествено продължение на успехите, които BTL Industries постига както в България, така и на международно ниво. Зад това отличие стоят усилията на целия ни екип, който винаги следва най-високите стандарти. Наградата „True Leaders“ е важна оценка за нашата работа, но в същото време тя ни задължава да продължаваме да се развиваме и да създаваме иновативни продукти, които помагат на хората по целия свят да бъдат по-здрави“, коментира Георги Петков, изпълнителен директор на BTL България.

BTL Industries приключва една успешна година, в която получи сертификат за инвестиция клас „А“ за изграждането на нова производствена база в Пловдив. В началото на ноември компанията обяви намерението си да строи изцяло нова фабрика в централната част на града под тепетата в отговор на нарастващата нужда от разширяване на дейността ѝ в България. Планът е производственото съоръжение, в което ще работят над 500 служители, да бъде завършено до 2021 г.

Катeгории: