Вълнуващи филми по каналите на FilmBox тази седмица

16 декември 2019 г., София. Тази седмица FilmBox представя на зрителите два интересни и вълнуващи филма – „Сериозно ли говориш?“ и „Куче-ченге“. Първият може да бъде гледан във вторник, 17 декември, по FilmBox Extra от 16:05 ч., а вторият – в сряда, 18 декември, по FilmBox Plus от 10:10 ч.

„Сериозно ли говориш?“ разказва историята на Чарли Портър (Eдуард Кер), който от няколко години е в щастлива връзка с приятелката си Ашли (Кати Вагнер), но стане ли дума за брак, той бързо сменя темата. Когато изведнъж брат му предлага брак на момиче, което познава от по-малко от 24 часа, малкият и щастлив свят на Чарли се обръща наопаки. Той се оказва във въртележка от годежни пръстени, трудни ситуации и сериозни решения. Зрителите ще могат да разберат как ще постъпи Чарли в тази непозната и страшна за него ситуация във вторник по FilmBox Extra от 16:05 ч.

„Куче-ченге“ ще направи зрителите част от прочувствената история на Роби Норт (Уилям Брент) и неговото куче Марлоу. Филмът разказва за трудния живот на Роби и майка му Линда (Стефани Михелс) след загубата на техния любящ баща и съпруг, който е бил полицай. Един ден Линда решава да срещне Роби с партньора на баща му – полицейско куче на име Марлоу. Семейството има правото да осинови Марлоу и това решение променя целия им живот. С времето Роби забелязва, че кучето се държи странно, когато се разхождат близо до гората, където баща му е загинал. Възможно ли е Марлоу да помогне за разгадаването на загадката около смъртта на бащата на Роби и да открие отговорния за това – зрителите могат да разберат тази сряда по FilmBox Plus в 10:10 часа.

Катeгории: