Allterco Robotics с рекордни продажби от 800 000 евро от Черния петък

16 декември 2019 г., София – Иновативната IoT компания Allterco Robotics регистрира рекордни продажби от 800 000 евро само за един уикенд. Зад рекорда стоят над 68 000 продадени устройства Shelly онлайн в рамките на Черния петък и Черния уикенд тази година. Регистрираните продажби от 800 000 евро са впечатляващи и защото надхвърлят общия размер на продажбите на всички продукти за автоматизация на дома от линията Shelly за 2018 г. преди 29 ноември.

Най-голям брой потребители, възползвали се от намалението на Черния петък, са от Германия, следвани от Италия и Испания.

„Самите ние сме силно изненадани от търсенето през уикенда на Черния петък, тъй като не сме организирали никаква платена рекламна кампания. Резултатите показват, че Shelly вече е наложена марка за автоматизация на дома в Европа, което ни радва и същевременно ни задължава да вдигаме летвата още по-високо. В момента над 150 000 домакинства използват произведените от нас устройства за умен дом и на всяка минута в денонощието някой инсталира новo Shelly устройство“ – сподели Димитър Димитров, CEO на Allterco Robotics.

Най-продаваните устройства Shelly в рамките на Черния петък:
Shelly 1 – мини смарт Wi-Fi реле, което може да автоматизира всеки дом или офис. Минималистичните му размери – 41x36x17 мм – го правят най-компактното устройство от този тип в света. Shelly 1 също е изключително практично и може да се монтира в стената зад всеки контакт или стандартен ключ за осветление, както и директно в електрическото табло. То е идеалният избор за всеки, търсещ решение, което може да се инсталира на по-малко от 60 мм дълбочина.

Shelly 2.5 – двуканално мини Wi-Fi реле за управление за ел. мотори, гаражни врати, ролетни щори и друг вид товари до 10А.

Shelly Dimmer – устройство за управление на осветлението с възможност за прецизно димиране и автомачен контрол на осветлението в различните часове на денонощието.

2019 – годината на успехите

Тази година Allterco Robotics също спечели престижната награда Best of IFA 2019 на най-голямото технологично изложение в Европа. Наградата бе получена отново за мултифункционалните и иновативни продукти за автоматизация на дома Shelly. Това е поредният изключителен успех за Allterco Robotics и бранда Shelly през 2019 г., който затвърждава позицията на компанията на водещ разработчик на устройства за автоматизация на дома в Европа. Устройствата Shelly, чрез които на практика можете да контролирате всичко в жилището си, както и да следите консумацията на ток, са хит на над 90 пазара и също имат завоюван бадж Amazon’s Choice.

Катeгории: