„Кактусът“ и „Мъж на годината“ – вълнуващи комедии следващата седмица по FilmBox

17 януари 2020 г., София. Следващата седмица каналите на FilmBox ще предложат на зрителите френската класика „Кактусът“ ("The Cactus") и популярната комедия с ненадминатия Робин Уилямс „Мъж на годината“ ("Man of the Year"). Първият филм ще бъде излъчен в понеделник от 11:05 ч. по FilmBox, а вторият – следващата събота от 23:35 ч. по FilmBox Plus.

„Кактусът“ разказва историята на Сами (Паскал Елба), който спасява живота на приятеля си Патрик (Кловис Корнияк), когато са тийнейджъри. Години по-късно Патрик вече е добър баща и съпруг, станал е успешен бизнесмен и живее в красив апартамент със семейството си в Париж. Сами, от друга страна, не води толкова щастлив и благополучен живот. След като развива тежък случай на хипохондрия и случайно дочува лекарите да говорят, че вероятно не му остава много време, решава да вземе живота си в свои ръце. Той предлага на своя скъп приятел Патрик да се отправят на пътешествие в търсене на лек за неговата болест. Зрителите могат да проследят забавната история на двамата приятели следващия понеделник, 20 януари, от 11:05 ч. по FilmBox.

„Мъж на годината“ е филм за необичайната история на Том Добс (Робин Уилямс), който е комедиен водещ на политическо шоу и същевременно кандидат за президент на САЩ. След ожесточен дебат получава достатъчно гласове, за да победи. Проблемът е, че победата си дължи на компютърен бъг в системата за електронно гласуване, създадена от „Делакрой“, частна компания с нарастващи акции. Компанията иска да запази в тайна своята грешка, но програмистката Елинор Грийн (Лора Лини) желае Добс да узнае какво се е случило в действителност. Зрителите могат да се насладят на интересната история следващата събота, 25 януари, от 23:35 ч. по FilmBox Plus.

Катeгории: