Още за дамската мода

За съжаление при всяко момиче предстои заветния момент, в който трябва да замени стария си шкаф за нещо по-бизнес насочено. Може би помните , че в ученическите си години шкафа Ви е бил пълен главно с шалове, цветни елеци, плетива и подобни шантави аксесоари. Проблема е че след като започнете работа става доста несъобразително да ходите с подобни детски дрешки пред колегите. Ще е необходимо да смените шкафа си или да го дозаредите с няколко бизнес костюми. Изключения почти няма. Само звездите могат да продължават, да си ходят така. Правилно, това не е голяма бройка, така че не се срамувайте да прегледате следващите редове - те са за Вас.
Сега настъпва момента да се намесим ние, и да Ви кажем как се става бизнес дама, поне на външен вид, и как да впечатлите ръководителите си.

Преполагам всички знаят че в офиса се носят костюми, да но това е доста обширно понятие. Поне е крачка в правилната посока. Официалните и красиви дамски дрешки Повдигат егото Ви. А след това Вие се чувствате като богове и винаги печелите.
Четири са основните цвята и части на бизнес костюма.
Ето ги и тях:
От краката към главта
- Обувки с висок ток. В никакъв случай много стръмен ток.
- Пола. При всички положения като дължина е добре да е малко под коляното.
- Дамска риза.
- Дамски аксесоари. Сакото със сигурност може да не се слага през топлите месеци. Що се отнася до аксесоарите - без натрапчиви елементи. Моля Ви.
До тук с частите. Колкото до цветовия избор - отново са четири: бяло, черно, сиво и в крайни случаи бежаво. Бежавото може да се ползва само за дамски аксесоари.
Бизнес костюмите са иеалната инвестиция във Вашето бъдеще. Ако до този момент, все още не са част от гардероба Ви - сега е момента.

Катeгории: