Избор на Уеб Хостинг за моя уеб сайт, от къде да започна?

Няма човек който в даден етап от живота си да не е искал да бъде собственик на сайт и да го направи сам. Когато се запалите по изработване на първите сайтове и искате да покажете на другите около вас какво сте направили и те да могат да ползват вашият сайт, форум или блог идва следващият етап от неговото изграждане, а именно публикуването му в Интернет пространството , качването му на уеб сървър и избор на евтин хостинг доставчик.
В България има голям избор на хостинг услуги, за вашият първи сайт при 99% от случаите ще ви трябва споделен хостинг който ще отговори на всичките ви нужди. Трудното става когато нямате приятел под ръка който да ви препоръча надежден и евтин хостинг. Тогава се започва дълго и продължително проучване в Интернет през някоя от търсачките и ще ви се наложи да азгледате десетки дори стотици страници на фирми и коментари и отзиви по форуми,блогове и сайтове. Колкото повече четет толкова повече време ще ви отнеме защото е важно да попаднете още от първият път на нещо качествено.
За да не не ви се налага да губите толкова много време,усилия и нерви в проучването на хостинг пазара в България , ще ви препоръчам едно удобно решение където са събрани всички хостинг оферти, подредени по цени за хостинг и най-важното отзив/коментар/ревю на техните клиенти.
Сайта за Хостинг Ревюта е Host-talk.net.
Ако и това не ви е достатъчно, винаги може да се обърнете за съвет за избор на хостиг провайдер във Форума на сайта ,където хора с опит ще препоръчат идеалният за тях доставчик.

Катeгории: