Специфики при обемни букви за рекламни табели

Боядисана повърхност (Акрилни букви): Акрилните обемни букви сe боядисват за по- голяма трайност. Буквите могат да бъдат боядисани в различни цветове, като предлагат възможност и разнообразие за творчески дизайн.
Боядисана задна повърхност (Акрилни букви): Акрилните букви могат също да бъдат боядисани от задната страна за по- чист изглед. Ясни акрилни букви, боядисани откъм гърба, предлагат цвят заедно с гланцово покритие.

Акрилен ламинат: Акрилът може да бъде ламиниран върху PVC или стиропор за допълнителен обем. Акрилните ламинати са достъпен начин да добавите обем към буквите във вашия офис или фоайе.
Метални ламинати: Металите могат да бъдат ламинирани върху пластмаса (акрил или PVC) или пяна и след това боядисани по краищата за метален вид.

Плаки: Неосветените букви могат да бъдат нанесени върху табелка (плака), което придава уникален стил. Плаките могат да бъдат направени от метал и акрил.
Дигитални разпечатки: Дигиталните разпечатки могат да се използват и с цифров печат. Идеални са за творчески и уникални знаци. Това е добра комбинация от знаци, ако вашето лого има много сложни елементи, които трудно се възпроизвеждат с традиционните материали.

Дебелина на буквите за рекламни знаци: Дебелината на неосветените буквите може да варира от 1/8 до 2 инча.
Дебелината на осветените буквите може да варира от 3 до5 инча. Осветените букви с обратна осветеност обикновено са с дълбочина 3 инча, с добавяне на стенни дистанционни елементи за светлинния ефект. Това са осветени знаци, при които светлината излиза от вътрешността на знака и от стената за създаване ефект на ореол. Повечето други осветени знаци са дълбоки 5 инча.

Повече по темата на https://www.farco.bg/2018/08/23/reklami-tabeli-s-obemni-bukvi/

Катeгории: