Как да избираме стилът дрехи

Висока талия, стил готик, пъстри цветове, воали…всичко това придава изненадващ театрален ефект. И докато всички говорят за мода сред облеклата, то ние избрахме да поговорим за мода сред бельото. Това, което всеки от нас крие под актуалната маркова дреха е едничката идея да покаже пред любимия си в подходящ момент. Сега повече от всякога ще имате възможността да научите за най-актуалните модни тенденции и то по предизвикателен начин:
Бельото и в настоящия сезон е горещо, скандално, театрално и няма нищо общо със свенливите модели евтини маркови дрехи, които най-често обличаме за работа.
Предлагаме ви няколко смели и по-умерени идеи за съчетания, комбинации и избор на дамско бельо:
Ретро шик – ретро стила отново е на мода. Всъщност той никога не слиза от модната сцена, че дори щом стане дума за дамско бельо. Високите гащи, на които до скоро се присмивахме и които асоциирахме с филми с Биджт Джоунс, сега са в топ класацията за дамски модни долни дрехи. Дори са приемани за много секси. Тези романтични бикини с висока талия са придружени от сладки панделки със закачлив акцент. Стегнатата материя оформя тялото, а в комбинация с повдигащ сутиен ефекта е двойно по-голям.
Неутрални закачки – кой казва, че бельото в телесен цвят е скучно?! Нищо подобно. Сега то е палаво, невинно, секси и неприлично. Наред с бежовите нюанси се открояват карамел, сметана, розово. Сладките точки са идеално допълнение за този стил. На мястото на прозрачни материи от дантели идват сатен, коприна и много воали. Много момичешки женствен и неустоимо, нали?!
Готик настроение – става дума за черно, но в различната от познатата вече версия на класическо. Този път готика в бельото не е придружен от дантела, нито от романтика. За сметка на тях, обаче присъстват металните елементи, които идеално си партнират с черния цвят. Дори черното боди е зашеметяващо предложение и лесно се комбинира с рокля. Още по-добра комбинация готик стила прави с боди в рок под елегантна класическа рокля.
Бельо само за будоар – жартиери, дантела, корсет, това са само част от еротичните представители на стила под завивките. Тази година будоарният стил става още по-зашеметяващ и смел, а за това свидетелстват и пищните цветове. Ако не можете да сте толкова провокативни, то поне се спрете на дантела и жартиери с флорални десени. Изберете чорапи, вместо чорапогащник.
Силни и смели цветове – турскосиньо, електрик во, индиго, лилаво, фуксия, бонбонено всичко в ярко и ексцентрично. Това е тенденцията и сред бельото. Бъдете ярки под дрехите си. Това ще внесе много настроение дори в есенно-зимните месеци. Свежите багри ще заредят с енергия, тъкмо, когато най-силно се нуждаете от нея. Ако не ви допада идеята да сте пъстри, то изберете бельо в неутрални цветове само с малки фини ярки детайли, например розова или лимонено жълта дантела.
Дори да не е наблизо Свети Валентин или друг повод, в който може да се поглезите с ново бельо, сега имате възможност да се насладите и на актуалните предложения за дрехи внос.

Катeгории: