Почивка на море и най-изгодните оферти тази година

За почивка на море започнете да търсите още сега. Всъщност сме в разгара на лятото и е време да планираме почивката на морския бряг. Ако проучим примамливите оферти, ще спестим и ще си осигурим ваканция в прекрасни кътчета край морето. И така, да видим някои чудесни оферти.
Ако започнем от север, от Варна, ще ви предложим една лятна почивка на страхотна цена. Наблизо е централният пазар, както и редица забележителности, места за развлечения, най-вече плажовете. Офертите са за почивка за двама. Деца до 7 години ще се настаняват безплатно, а за деца от 7 до 12 години ще доплатите по 6 лева на ден. Срещу минимално допълнително заплащане ще ви предложат и закуска. След сутринта, прекарана на плажа, можете да си починете в лятната градина на хотела или в дневния бар.
За почивка на море в Свети Влас имате още малко време да грабнете изгодна оферта от OnFire. Офертите са ол инклузив и ще ползвате плажна кърпа, чадър и шезлонг на басейна, както и на плажа. Вариантите на офертата са цели четири, в зависимост от броя на нощувките и от това, дали искате двойна стая или апартамент и колко души ще почивате в хотела. Така изборът на оферта е още по-улеснен. Храненето е на блок маса. Можете да се подкрепите с чай, кафе или други напитки в цели три бара: лоби бара, в бар басейна и в бара, намиращ се на плажа. Освен това ще ви предложат анимация, спортна и развлекателна. Децата до 11 години се настаняват безплатно.
Черноморец е една от дестинациите, които привличат в района на Бургас. Той е само на 24 км от Бургас, на южния бряг на залива. Брегът е красив, а Черноморец привлича с условията за летни почивки и офертите със специални пакети за това лято. Пакетът с включени закуски и вечери е за двама, а освен морето ще използвате и басейна на хотела. Безплатно ще ви предложат чадър и шезлонг. Ако дойдете семейно с деца до 6 годишна възраст, те ще ползват безплатни нощувки, а за деца от 6 до12 години ще доплатите по 10 лева. Вашата почивка на море ви очаква, а с нея и примамливите оферти от OnFire.
Сутрин ще ви посреща гледката на морската шир и ще ви кани за отмаряне и събиране на слънце на плажа. Там ще ползвате безплатно шезлонги и чадъри. Офертите са за двама или за трима възрастни, а можете да дойдете и с деца. Децата до 12 години ще ползват безплатно настаняване и изхранване – едно дете за двойна стая и две деца за студио или за фамилна къща.
Примамлива е и офертата за почивка на море в Царево. Тук офертата ол инклузив включва хранене на блок маса и неограничени количества напитки. Освен почивката на плажа, събирайки слънце за зимата, ще можете да се отдадете и на развлечения и спорт. Очаква ви и басейнът, с ползване на чадър и шезлонг. А децата ще се зарадват на детската площадка на хотела. Допълнете тези предимства с разположението на Царево на полуостров, гледка към който се открива от разположения недалеч връх Папия, с височина 502 метра.

Катeгории: