Преместване в София

Hamali.BG е фирма, предлагаща хамалски услуги по преместване на дома и офиса с професионални хамали на добри цени в София и големите градове от страната.

Ние сме една от първите български фирми, която се занимава с преместване и хамалски услуги. Екипът ни от хамали е с богат опит и може да помогне при всякакъв вид преместване в София и страната. Работили сме по големи хамалски проекти и имаме опит в международно преместване. Разполагаме със собствен транспорт - камиони и бусове.

Услугите, които предлагаме са:

  • Преместване на офиси;
  • Преместване на дома;
  • Товарен превоз
  • Преместване на медицинска техника;
  • Преместване на сейфове и много други.
  • Освен това предлагаме професионално опаковане в кашони, продажба на кашони и опаковки, съхранение на багаж. На всички наши клиенти осигуряваме и безплатен предварителен оглед в удобно време.

Hamali.BG предлага най-добрите хамалски услуги в страната, които включват труд, опаковъчни материали, работници, и решения за съхранение. Вашето преместване ще стане бързо и лесно с нашия сигурен транспорт на принадлежностите ви, гъвкавите ни графици и многото превозни средства, с които разполагаме.

С нас вашето имущество ще бъде в сигурни ръце, ще спестите време, пари и нерви! Доверете ни се, можем да ви бъдем полезни! За повече информация по нашите услуги или да заявите хамалски услуги се свържете с нас на посочените телефони и адрес:

Hamali.BG
бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" 47, 1142 София, България
+359 2 963 1233

Катeгории: