Пръстен на настроението - емоционален барометър

Чували ли сте за „Пръстен на настроението”? Ако някои от Вас отговорят отрицателно на въпроса, направо ще се учудя. Наистина! Този пръстен стана много известен и популярен през последните години, особено сред тийнейджърите. Всъщност, пръстенът на настроението може да бъде интересен и за всеки възрастен.

Когато сложите на пръста си това бижу, то сменя цветовете си, в зависимост от моментното Ви настроение. Така например, ако сте спокойни, цветът на пръстена ще е зелен. Ако обаче някой, или нещо Ви ядоса, пръстенът ще промени цвета си, и ще стане жълт. Няма да изброяваме всички цветове, и кой какво означава, защото това е обект на друга тема. Тук ще Ви разкажа как се е появил пръстенът на настроението, както и къде може да го намерите.

Още през 1970 година, Джошуа Рейнолдс открива, че различните човешки емоции, оказват влияние върху телесната температура. След това свое откритие, той решава да зарадва дамите с едно такова бижу, което пък реагира на смяната на телесната температура, в следствие на променените емоции. Така се ражда „Пръстенът на настроението”.

Слагайки го на ръката си, може да наблюдавате с часове, как се променят цветовете му, в зависимост от това, какви емоции изживявате в момента. Както казах още в началото, тийнейджърките са най-широката група потребители на пръстена, поради простата причина, че освен забавен и интересен, той се предлага на много достъпна цена – всяка тийнейджърка може да си го позволи.

Ако сме Ви заинтригували с пръстена на емоциите, сега вероятно ще започнете да обикаляте магазините, за да търсите това уникално бижу. Всъщност, вероятно ще Ви е по-лесно да го поръчате от интернет. Естествено, ако ще трябва да платите за доставката, ще Ви излезе твърде скъпо, но пък винаги може да комбинирате с още нещо от даден онлайн магазин или да го поръчате от Dreboliiki.com и да платите доставка до офис на Еконт само 3.50лв.!