Диагностика и Ремонт на Тежкотоварни Автомобили

Когато говорим за изправност и ремонт на тежкотоварни автомобили, трябва да сме сигурни в избора си на качествен сервиз, който да обърне внимание дори на най-малките детайли по изправността.
Всички сме съгласни, че качеството на услугата трябва да е 100% на ниво!
Диагностика на двигател, скоростна кутия, ABS и EBS системи или леки и сериозни ремонти на скорости, ходова част, ел. Инсталации и т.н... Дали става въпрос за ремонт на тежкотоварен автомобил Рено, или от друга марка, то винаги трябва да се обърнете към достатъчно сигурни и квалифицирани професионалисти в областта. http://www.renault4truck.com/
Професионалисти, които предлагат обслужване на високо ниво, перфектна работна база и обучен екип. Също така работят с оригинални и алтернативни части.
Всички харесваме професионалното отношение, както и ценим личното отношение към нашия проблем. Като хора, които обичат работата си, те наистина искат да ви помогнат!
Имайки предвид множеството „гъвкави“ услуги, които предлагат, на практика няма как да остане на пътя.
Извънсервизното обслужване е една такава услуга – извършване на ремонт на тежкотоварен автомобил, който не може да бъде извозен до сервиза.
Както и услугата 24/7 репатриране на аварирали товарни автомобили и влекачи на територията на България и цяла Европа!
Чувството, че не си сам при проблем на пътя е изключително комфортно!
За професионализма и уменията на хората от екипа на сервиза, говорят многобройните им дългогодишни клиенти, които се занимават в областта на транспорта и логистиката.
Важно да имате сигурни партньори, на които можете да разчитате! http://www.renault4truck.com/contacts

Катeгории: