Резервни части за камиони

Интерсервиз EOOД е фирма специализирана в продажба на ">резервни части за товарни автомобили ( камиони ), автобуси ремаркета и полуремаркета с марки Mercedes-Benz и MAN. Ние доставяме части по окачването, части по двигател, масла, амортисьори, карета, рейки, полуоски, спирачни дискове, накладки, филтри,водни помпи и други.

нтерсервиз е създаден през 1972 г. като „АРП Малашевци“ с основен предмет на дейност ремонт на агрегати и части за автомобилите на СОМАТ и сервиз за товарни автомобили.

През 1996 г. фирмата се трансформира в Интерсервиз ЕООД с предмет на дейност внос и дистрибуция на резервни части за тежкотоварни автомобили, автобуси, ремаркета и полуремаркета.

Тази промяна преди 16 година позволи на нашите клиенти да разчитат на експресна доставка на резервни части за товарни автомобили с марки Mercedes-Benz и MAN благодарение на богатата складова наличност, с която разполагаме във всеки един момент. При заявен интерес Интерсервиз ЕООД доставя директно от производителите и при максимално кратки срокове резервни части и за други марки автомобили.

Ние работим с доказани германски и австрийски доставчици на автомобилни компоненти като: WINKLER, BOSCH, FEBI, SCHMITZ Cargobul, Aspöck Systems и др.

Към момента Интерсервиз ЕООД разполага с два представителни офиса – в София и Русе, където нашите клиенти получават професионално обслужване и възможност за избор от широка гама резервни части за двигатели, горивни системи, спирачни системи , окачване, скорости, масла и други.

Катeгории: