Шатри за двора и градината

За някои хора изборът да оставят някои външни места от техния двор колкото се може по – естествени. Въпреки това в този случай е добре да преосмислите ползите от градинските навеси. Реалността е такава, че градински шатри, навеси, перголи и беседки са не само доста функционални, но и могат да освежат декорът и атмосферата.
Защита от вредните ултравиолетови лъчи е може би най-голямото предимство на тези слънцезащитни съоръжения. Вашето семейство и особено децата имат нужда от защита в летните дни със силно слънцегреене. Това защитава здравословното състояние, избавя ни от редица болести и осигурява комфорт.
Комфортът е друга голяма причина, поради която да предпочетете градинските навеси. Може да се наслаждавате на хлад в горещината, независимо дали на басейна с приятели или на обяд в двора със семейството. Съвременните дизайни на навеси и шатри са такива, че няма да направят вашият двор да изглежда „претрупано“, а ще се слеят с градинското ви обзавеждане.
Подобряване на външния декор
Съвременните навеси за двор или лятна градина изобилстват от възможности и могат да бъдат изработени в различни форми, дизайни, цветове. На пазара вече има, например шатри в формата на чаша за кафе. Индивидуално направена шатра ще бъде изключително оригинално попълнение към вашата градина. Можете да поискате вашата шатра да бъде изградена от различни цветове – светлите цветове ще предадат чар а тъмните, като синьо и зелено ще спомогнат шатрата да изглежда натурално за окото.

Катeгории: