Тайни интериорни врати

Мисля, че на всеки му се е искало да разполага със собствено място в дома си, където може да се усамоти … да остане сам и едва ли не да изчезне. И как да направим това малко скривалище използвайки интериорните врати, които да предадат не само уединение но и мистериозност?

Мястото може да се използва не само за нужния релакс, но и като убежище по време на нападение или сейф за скъпи вещи и ценности, които искате да скриете. А за да остане тайно помещението е добре сами да направите всичко. Би ви било по-лесно ако предварително проверите как се извършва монтаж на интериорни врати, за да придобиете основна познания.

Много е важно да решите къде е най-подходящо да бъде монтирана вратата. Най-добре е да се използва вече съществуваща, която да превърнете в скрита. Идеални за целта са вратите на килерите, мазета и мокрите помещения. Друг вариант е като се изгради нова стена или да се изреже част от старата, за да се постави скритата врата.

Преди да преминете към действие не забравяйте, че има високо квалифицирани специалисти по вратите, които с радост ще ви посъветва и помогнат във вашия избор. Именно те са хората, които ще преценят кое е подходящото място, за да се направи отвор за вратата.

Класически пример за скрита врата е тип библиотека. Всеки би се усъмнил, но да се открие и отвори вратата е почти невъзможно. Друг много практичен начин за тайна врата е стълбището. Това вече е фикс идея. Никой няма да предположи, че под стълбището в една къща, може да се намира скрита стая. Ако в дома ви липсва достатъчно пространство, поставянето на такива врати ще е доста подходящо. Ако искате модела да е още по-мистериозен и загадъчен спрете се на скрита врата тип огледало. Това е идеално решение, което ще послужи като преграда при липсата на достатъчно място.

Катeгории: