Забавление

Робърт Де Ниро и Мат Деймън с нова хитова премиера по FilmBox тази седмица

31 март 2020 г., София. Новият месец идва с нови филмови премиери по каналите на FilmBox – „Добрият пастир" и „Двойно преследване". Зрителите могат да гледат първия филм в сряда (1 април) от 23:45 ч., по FilmBox Plus, а вторият ще бъде излъчен в четвъртък (2 април) от 22:00 ч., по FilmBox.

Две любими семейни комедии по каналите на FilmBox тази седмица

9 декември 2019 г., София. Тази седмица зрителите на FilmBox ще могат да се насладят на две семейни комедии – „Чичо Нино“ и „Да се влюбиш в съседката“. Първият филм ще бъде излъчен във вторник, 10 декември, от 12:20 ч., а вторият – в сряда, 11 декември, в 16:05 ч. по FilmBox Plus.

Романтични емоции завладяват каналите на FilmBox

2 декември 2019 г., София. Тази седмица зрителите на FilmBox ще имат възможност да се насладят на две стоплящи сърцата романтични комедии – „Принцът и аз“ и „Нечий герой“. Първият филм ще бъде излъчен във вторник, 3 декември, от 19:25 ч. по FilmBox Extra, а вторият – в сряда, 4 декември, от 16:15 ч. по Filmbox.

Пътуване до детските мечти с Turkish Airlines

25 октомври 2018 г., София. За втора поредна година Turkish Airlines организира конкурс за детска рисунка под надслов „Градът, за който мечтая с Turkish Airlines“ (“My dream city with Turkish Airlines”). В него могат да се включат деца на възраст от 5 до 12 години, а за победителя авиокомпанията е подготвила специална награда – 3 двупосочни билета до нарисуваната дестинация (за детето и двама родители/настойници). Конкурсът започва официално днес (25 октомври), а крайният срок за участие е 15 ноември.

Два вълнуващи спортни турнира на живо по FightBox HD

14 юни 2018 г., София. Спортният канал FightBox HD ще излъчи на живо два от най-вълнуващите и популярни турнира за бойни изкуства – Thunderstrike Fight League и King of Kings Hero’s World Series. Зрителите ще могат да се насладят на двете зрелищни събития, предавани на живо от Полша и Кипър, в две поредни съботи на юни – Thunderstrike Fight League ще бъде предаван пряко на 16 юни от 23:00 часа, а King of Kings – на 23 юни от 20:00 часа.

Thunderstrike Fight League организира своето 14-o събитие, което обещава епични ММА битки. Във вълнуващата и оспорвана основна битка за вечерта един срещу друг ще се изправят Хуберт Шмайда от Полша срещу Майкон Лопес от Испания. Зрителите на FightBox HD ще могат да проследят и женски двубой, в който една срещу друга на ринга ще излязат бившата UFC шампионка Изабела Бадурек и опитната ММА и муай тай атлетка Юдита Римаржак.

Хитовият сериал „Младият папа“ с участието на Джъд Лоу в ефира на FilmBox Extra HD

16 април 2018 г., София. От 28 април (събота) световната хитова продукция „Младият папа“ ще стане част от програмата на филмовия канал FilmBox Extra HD. Популярният сред милиони зрители телевизионен сериал се отличава със зашеметяваща кинематография и изключително оригинален и нестандартен сюжет. Той представя историята на нетрадиционния Папа Пий XIII, който е брилянтно изигран от Джъд Лоу. Неговото виртуозно изпълнение е допълнено от забележителната игра на Даян Кийтън, в ролята на сестра Мери.

Подаръци - най-подходящите подаръци

История на подаръците

Подаръците са се появили преди стотици години, но пред последните години са заели основна част от ежедневието ни. Даряваме си подаръци за рождени дни, религиозни празници, семейни събирания , дипломиране, женитба и още много причини. Случвало ли ви се е да се почудите от къде възниква идеята да подаряваме подаръци?

Какво прави един ресторант добър и изискан

Първият отговор на този въпрос, естествено, е храната. Също толкова важни обаче са разположението, местата за сядане, разстоянието между масите, обслужването, персоналът, обстановката, безукорната чистота и, разбира се, цената.

Добрият ресторант в днешно време трябва сам да ви привлича към себе си, но на първо място е препоръчително да се следват препоръките от приятели, близки и колеги, а ако сте на непознато място, е умен ход да изберете заведение, където се стичат местните хора – това е винаги добър знак. Ревютата на критици или кулинарните справочници са по-малко точен съветник.

Интерактивният канал Gametoon HD вече е достъпен в България за потребителите на Булсатком

19 октомври 2017 г., София. Новият развлекателен канал Gametoon HD вече се излъчва в мрежата на най-големия телевизионен оператор в страната – Булсатком. Програмата е част от портфолиото на международната медийна компания SPI International / Filmbox.

Gametoon HD е световно познат сред младите хора интерактивен канал, изцяло насочен към игрите и електронните спортове. Платформата предоставя на зрителите си уникалната възможност да се състезават с останалите, като играят на мобилните си устройства и споделят резултатите си в ефир. Като допълнение се представят и ревюта на множество популярни игри, турнири, стриймове, както и информация за най-доброто от интернет пространството.