Други

Подарък с мозаечна декорация

Ако искате да направите подарък за близък, но искате да вложите нещо от себе си, обмислете стъклената мозайка като вариант. Дори да сте начинаещи в това отношение, няма проблем – има много лесни, но полезни проекти, на които да се спрете. Най-лесни за декорирани са простичките предмети като глинени саксии и съдове. Използвайте дребна, шарена мозайка и готово лепило за плочки , за да облепите ръба на саксията.

Друг интересен подарък е картината от мозайка, подобно на Средновековните витражи и розети. Може да вземете изображение от интернет, да намерите мозайки в подходящите цветове, след което да ги отрежете с малък нож за плочки, да ги ошлайфате, ако има нужда, и да ги наредите върху плоскост. Можете да залепите с тиксо кухненска хартия отдолу са по-сигурно.

Как да изберем точния размер на пръстен

Елегантните бижута са задължителен елемент за всяка визия и са истинско изкушение за повечето дами. Те придават завършеност на тоалета и излъчват изтънченост и стил.
Покупката на пръстени може да се окаже истинско предизвикателство, особено ако сте решили да направите изненада за любим човек.

Как да изберем правилния годежен пръстен


Независимо дали избирате годежни пръстени, подарък за рожден ден или друг повод, дали предпочитате златни пръстени или пръстени от стомана и сребро, дали купувате дамски или мъжки пръстени, правилният размер е от огромно значение.

Специфики при обемни букви за рекламни табели

Боядисана повърхност (Акрилни букви): Акрилните обемни букви сe боядисват за по- голяма трайност. Буквите могат да бъдат боядисани в различни цветове, като предлагат възможност и разнообразие за творчески дизайн.
Боядисана задна повърхност (Акрилни букви): Акрилните букви могат също да бъдат боядисани от задната страна за по- чист изглед. Ясни акрилни букви, боядисани откъм гърба, предлагат цвят заедно с гланцово покритие.

Акрилен ламинат: Акрилът може да бъде ламиниран върху PVC или стиропор за допълнителен обем. Акрилните ламинати са достъпен начин да добавите обем към буквите във вашия офис или фоайе.
Метални ламинати: Металите могат да бъдат ламинирани върху пластмаса (акрил или PVC) или пяна и след това боядисани по краищата за метален вид.

Няколко идеи за интересни подаръци за мъже

Подаръци за мъже
Ако си блъскате ума какво да подарите на своята по-силна половинка, баща, брат, колега или приятел. Тук можете да разгледате няколко полезни идейки или поне да ви вдъхновим да избере най-подходящия подарък за своите любими мъже.

Дните си вървят и вече наближава неговият рожден ден, имен ден, юбилей или просто искате да го поглезите. Естествено, винаги можете да направите компромис и да отидете за риба или да гледате футбол с него или нещо друго, което ще го накара да се усмихне.
Избирането на подарък за мъж никак не е лесно и ние знаем това. Ето за това сме ви подготвили няколко идеи, които могат да ви спестят време и обикаляне по магазините.

Идеи за подаръци за мъже

Mакови слънчеви очила Ray-Ban

Слънчеви очила https://medoptic.net Търсите оригинални слънчеви очила? Нашия онлайн магазин ще ви предложи специялни промоции,намаления и най-ниски цени в България!Най-новите модели са при нас.Представяме и маркови слънчеви очила Ray-Ban и ще ви предложим аутлет колекция на ниска цена.При нас ще намерите евтини слънчеви очила!

Романтична почивка

Понякога вие и вашият партньор просто трябва да избягате от ежедневните стрес като работа и деца. Една романтична почивка извън града може да ви презареди и да ви сближи. Спомняте ли си кога за последно бяхте само двамата без да мислите за служебни и семейни задължения?

С точното местоположение и планиране на забавните дейности, романтичната почивка може да бъде вълнуващо и запомнящо се приключение.

Facebook и МВР въвеждат системата „AMBER Alert – изчезнало дете“

29 януари 2018 г., София. На пресконференция днес в ГДБОП Министерството на вътрешните работи и Facebook стартираха партньорската си програма „AMBER Alert – изчезнало дете“. „AMBER Alert – изчезнало дете“ е спешен сигнал, който полицията издава в случаи на изчезнали или отвлечени деца при опасност за здравето и живота им. Участие в пресконференцията взеха главен комисар Ивайло Спиридонов – директор на ГДБОП, Красимир Ципов – зам.-министър на вътрешните работи, Емили Вачер – директор „Доверие и безопасност“ във Facebook, и Кристиан Парела – директор „Доверие и безопасност“ във Facebook за Европа, Близък изток и Азия.

Дамски парфюми

Всяка жена иска да се чувства уверена и красива, а парфюмът е този, който подчертава тези нейни качества. Във все по-забързаното ежедневие обаче, често нямаме времето и търпението да отделим внимание в избора на парфюм. https://testeri-bg.com/ е вашият верен помощник, който ще ви насочи към най-подходящия за вас аромат, спестявайки ви времето и усилията, които хабите, обикаляйки местните дрогерии. Вече открили любимия си парфюм, можете лесно и бързо да оформите вашата поръчка. След нея, избраният продукт вече пътува към вашата врата.

Вашето пътешествие в света на парфюмите

Позволете си да се потопите в едно магично пътешествие в света на парфюмите. В онлайн магазин https://testeri-bg.com/ ще откриете царство от аромати на достъпни за всеки цени. Любимите ви парфюми никога не са били толкова близо до Вас. Възползвайте се от възможността да избирате от доказали се световноизвестни парфюмерийни брандове, следвайки най-новите модни тенденции.