Услуги

Wizz Air е в топ 10 на най-безопасните авиокомпании в света

Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа и водещият нискотарифен превозвач в Централна и Източна Европа, е сред десетте най-безопасни нискотарифни авиокомпании за 2019 г. в света, според AirlineRatings.com – единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите.

Оценката на безопасността, която AirlineRatings.com изготвя за всяка авиокомпания, се базира на серия от важни фактори като: одити от авиационните регулатори и от отрасловите органи, правителствени одити, данни за катастрофи и сериозни инциденти на авиокомпанията, рентабилност, важни инициативи за безопасност и възраст на флотилията. Класирането сред десетте най-безопасни нискотарифни авиокомпании в света е голямо постижение, което е доказателство за успешната стратегия на Wizz Air, в която безопасността е основен приоритет.

Как може да се възползвате от бизнес правни консултации?

Със сигурност едно от най-важните неща за вашия бизнес е неговата сигурност от правна гледна точка. Всички дейности, които извършвате, се следят строго от законодателя, който ви задължава да оформяте редица документи, деклариращи различни обстоятелства. Всяка една процедура има своите специфики - от регистрация на фирма София, осъществяването на дейността ѝ, до закриването ѝ в даден момент. Ето защо е нужно, макар и базовите знания, които имате по правните въпроси, да бъдат подпомагани или изцяло осъществени от адвокат по търговско право или адвокатска кантора. Тези дружества, специализирани в предлагането на правни консултации, се грижат за пълноценното обслужване на вашия бизнес.

Кога е необходим легализиран превод

Легализиран превод означава преводът да бъде направен от преводач, който има сключен договор с Министерството на външните работи за извършване на официални преводи.

Как се извършва легализиран превод?

Легализацията е процедура, която обикновено се ползва за превод на документи, които трябва да бъдат преведени и да послужат пред органи на друга държава. Един превод е легализиран, когато:

Кредит онлайн за 5 минути

Имате ли нужда от пари? Този въпрос най-вероятно звучи много риторично, защото няма човек, който да няма нужда от финансов ресурс. В зависимост от възрастта, начина на живот, социалното съсловие, целите и интересите, човек се нуждае от пари за осъществяването на различни неща.

Хамалски услуги

Случвало ли ви се е да имате прекалено много задължения, които трябва да свършите за кратък период от време? В днешно време ежедневието на повечето хора се върти около това - работа и пак работа. Това обаче създава някои неудобства, тъй като ако ви изскочи някоя извънредна работа, няма да можете да се справите сами. Ние сме компания, която може да ви съдейства по всяко едно време, ако изпаднете в такава нужда. Предлагаме изключително много услуги, които могат да ви бъдат от полза. Ние сме една наистина успешна фирма за специализирани хамалски услуги в София. При нас работят истински професионалисти, които вършат перфектно своята работа. Нито един клиент през всички тези години на работа не се е оплакал от услугите и отношението ни. Целта на всеки един наш служител е да удовлетвори желанията на клиента. Всеки един от вас, който реши да ни се довери, е наистина специален за нас.

Хамалски услуги София

В днешно време ежедневието на всеки един от нас е изключително забързано. Всеки върши своите задачи и в повечето случаи няма излишно време за губене. На всеки обаче може да се наложи да свърши някаква извънредна работа. Това може да изнерви допълнително ежедневието ви, ако имате куп задължения. В такъв случай ние сме насреща да ви помогнем. Ние сме специализирана компания за хамалски услуги, от които мнозина се нуждаят. Не обърквайте графика си, като се стремите да свършите всичко напълно сами! Можете да ни се доверите по всяка едно време и във всяка една ситуация, свързана с хамалство. Фирма Хамали ЕООД е фирма, която има дългогодишен опит в извършването на най-различни хамалски услуги. Работата, която вършим, е наистина професионална.

Какви услуги включва пътна помощ

Покритието за пътна помощ помага на шофьорите, когато автомобилът им получи техническа аврия на пътя. Това е опция за почти всяка застрахователна полица. Вашата автомобилна застрахователна компания обикновено е партньор на съществуваща мрежа от фирми, които предоставят услуги за пътна помощ или има екип, който да се свързва и да организира услуги от името на своите клиенти. Кой доставчик на услуги се изпраща на водач, зависи изцяло от местоположението, превозното средство и обстоятелствата. Обикновенно се изпращат най-близките и най-подходящите доставчици на услугата за пътна помощ. Услугата пътна помощ включва: теглене на моторни превозни средства, обслужване на акумулатора, смяна на спукана гума с резервната, доставка на гориво, услуги за отключване на заключени автомобили.

Защо е по-добре да извикаме фирма за професионално почистване?

Смятате ли, че е по възможностите ви да изчистите дома си по-добре и за по-кратко време, отколкото би го направил специалист от фирма за професионално почистване? Нека не забравяме, че живеем във време, в което на повечето жени им се налага да работят и в повечето случаи не им остава достатъчно време за кариера и домакинска работа. Дори и да искате да се справяте с всичко, което имате като задачи, бързо ще се уверите, че не става толкова лесно, защото не ви достига свободно време или сили за това. Но когато изпаднете в подобно положение можете да се обърнете за помощ към фирма за професионално почистване. Ползите от подобна професионална помощ са много като една от най-големите е, че вие си почивате или разполагате със свободното си време както ви харесва, докато някой друг върши досадната домакинска работа.

WIZZ AIR със светкавична 24-часова промоция днес

1 март 2018 г., София – Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа, предлага 20%* намаление за всички свои полети, резервирани днес.

Клиентите, уморени от лошото време и минусовите температури и потънали в мечти по лятното слънце, могат да спрат да мечтаят и да преминат към действие! С тарифи, започващи от едва 19.99 лв.**, сега е идеалният момент да си резервирате бягство до една от многото горещи слънчеви дестинации на Wizz Air от България, сред които са Атина в Гърция, Ларнака в Кипър и Малага в Испания.

Тези, които искат да се възползват от днешните добри ценови оферти, но още не са сигурни с кого ще пътуват, могат да ползват услугата Flexible Travel Partner на Wizz Air. Срещу малка такса клиентите могат да резервират билет, без да е необходимо да посочват името на своя спътник за пътуването до момента на чекиране.