сайт

KIDDY GUARDIANFIX PRO 2 - от 9 до 36кг / Син-Tedko.bg

Безопасността на Вашето дете е от първостепенна важност при транспортиране с автомобил. Немския производител Kiddy е сред най-известните марки, които произвеждат столчета за кола в Германия с над 30 години опит.
Guardianfix pro 2 е тестван и е покрил европейския стандарт ЕСЕ 44-04 за безопасност. Предназначен за деца от 9 до 36 килограма.
www.tedko.bg
tedko_trade@abv.bg
(+359) 879 341 358

Уеб сайт за интериорен дизайн

Интернет е чудесно място, от което да потърсите съвет за каквото и да било, буквално!
Ако вие имате бизнес с интериорен дизайн и обзавеждане, то присъствието в уеб пространството е задължително. Още повече, имайки предвид, че интериорният дизайн е изключително модерна дейност, свързана изцяло със съвременните технологии.
Вече не е нужно да дадете огромна сума от пари, за да се сдобиете с красив и функционален уеб сайт.
Ето едно демо, което нагледно представя примерна визия за един уеб сайт за интериорен дизайн. http://www.4stupki.com/pages/preview-theme?demo_id=12908&layout=simple
Както виждате това е един много модерен уеб сайт с подбрана от дизайнери визия и опции.

Уеб сайт за автомобили

Вие продавате коли и търсите как да популяризирате бизнеса си? В наши дни дори кола си търсим онлайн, освен всичко останало, така че голяма част от аудиторията е именно там. Ако искате да популяризирате още по-добре бизнеса си, то един уеб сайт би бил чудесния инструмент за това.
Въпреки, че ще продавате скъпа стока, инвестицията за уеб сайт може да не бъде никак голяма. А правилно изграден и привличащ клиенти уеб сайт може да върне инвестицията върне при вас многократно.
Имайки предвид, че в тази сфера често трябва да обновявате уеб сайта си, би било чудесно, ако имате достъп до административната част на личния ви уеб сайт. Така лесно ще можете да обновявате обяви, да качвате снимки или да триете информация, когато пожелаете.

Подреждане на сайтове в класация по значимост

След своето създаването си всеки сайт бива подреждан в класация за определяне на значимостта и авторитетността му. Тази класация е позната като Jabse Top 1 000 000. За вписването на всеки сайт не е нужно да се въвеждат кодове или да се изготвя специален профил. След създаването си, абсолютно всички сайтове попадат почти веднага в тази класация. За да се извърши проверка относно мястото, което се заема от даден сайт в класацията само трябва да се въведе неговия URL адрес в http://www.jabse.com/top1000000/. Класацията ще покаже точно на кое място е поставен съответния сайт. Освен това може да се поиоска да се направи сравнение между собствения сайт и този на конкуретите. Отново се изисква въвеждане на URL адрес и на двата сравнявани сайта. Информацията, която се получава е на база сравнение.