Свободно време и Хоби

Металдетектор – съвременен метод за търсене на изгубени ценности

Металдетекторът представлява съвременен уред за откриване на метални предмети, заровени или изгубени ценности. За да сте сигурни, че сте избрали наистина добър металдетектор, уверете се, че е от надеждна марка. Металотърсачите „Garrett“, „Fisher“ и „Minelab“ са сред най-реномираните в тази област. Снабдени с всички необходими функции и екстри, те са вашият верен партньор в мисията за намиране на ценни изделия от метал.

Най-големите вериги пицарии в София

С падането на комунистическия режим се даде начало на частната инициатива за бизнес и през 1990-те години се появиха няколко пицарии в София, които се разраснаха дотам, че днес са цели вериги със заведения не само в столицата, а и в цялата страна. Те успяха с професионализма и амбицията си да се превърнат в запазена марка, разпознаваема за всички клиенти на италианската кухня и особено на пицата. Самото споменаване на имената им носи със себе си моментално спомени за специални вкусове и изживявания.

Камери за лов и охрана сред природата

Охраната и наблюдението на хора не са единствените места за приложение на камери.

За непосветените гората би била едно странно място за наблюдения и записи с камери, но ловците са наясно за ползите от тях.

Отдавайки се на едно приятно за много хора хоби, а именно лов, вие може да подсигурите успеха си с помощта на ловни камери. Те представляват устройства, които работят много добре при външни условия и записват или правят снимки на движението на животните в определен обсег.

Компактни по своите размери, захранвани от батерии и предлагащи различни допълнителни възможности освен запис и снимки, ловните камери са ваш личен асистент и наблюдател в гората. Те ще заснемат всички животни или преминаващи обекти за да предоставят необходимата информация за това какво се случва в техният обсег.

Техники и похвати за спининг риболов

Въдиците за спининг, които ви предлага Akvasport.com ще удовлетворят всички ваши нужди при практикуване на този тип риболов. Качеството е безспорно, а марките са само отличниците с индустрията. От наша страна ще получите специализирана консултация, насоки и множество съвети за вашия успешен риболов. Ние сме с дългогодишен опит в предлагането на консумативи за риболовния спорт, и като истински участници в това предизвикателство, ние най- добре знаем кое е най- доброто за вашия успешен улов. В категорията на спининг въдици ще откриете богат избор от пръчки. Като цяло риболова със спининг е предназначен за почти всички сладководни хищници. В спининг риболова се използват изкуствени примамки и най- вече блесната, която играе ролята на провокатор.

Бонус Кодове

С досегашния си опит сме установили, че всички клиенти си задават следните въпроси преди да се регистрират в онлайн букмейкър: Кой букмейкър да избера? Колко пари да депозирам като старт? Каква сума мога да получа като начален бонус? Ние от Бонус Кодове сме се погрижили да дадем отговор на всички ваши въпроси.

Tatneft Cup на живо от Русия по FightBox HD

27 април 2018 г., София. Турнирът по кикбокс Tatneft Cup се завръща днес, петък, на живо по FightBox HD от 19:00 часа – този път от Казан, Русия. Tatneft е една от най-добрите организации за кикбокс в света и като такава ще представи на любителите на бойните спортове нова доза адреналин и силни емоции. Зрителите ще могат да проследят събитието и онлайн на www.fightboxlive.com или като се абонират за FilmBox Live и се възползват от седмица безплатно ползване на услугата.

В първото за тази година състезание от турнира ще се състоят осминафиналите в категориите от 70 кг, 80 кг и 90 кг, в които ще участват едни от най-добрите кикбоксьори и муай тай атлети. Впоследствие така ще стане ясно и кои от тях ще се изяват на големия финал през декември.

Ким Катрал и Том Харди са звездите на FilmBox за март

28 февруари 2018 г., София. През месец март ТВ зрителите ще имат възможността да се насладят на изключителната игра на Ким Катрал и Том Харди по каналите на FilmBox. Любимците на Холивуд участват в две вълнуващи филмови продукции – „Модус“ и „Дезертьорът“.

King of Kings Hero’s World Series се завръща на живо от Латвия по FightBox HD

23 февруари 2018 г., София. Световно познатият шампионат King of Kings (КОК) ще бъде предаван отново на живо в българския ефир по FightBox HD от столицата на Латвия – Рига. Зрителите ще могат да се насладят на грандиозното шоу, което ще се излъчи по специализирания спортен канал в събота, 24 февруари, от 19:00 часа.

Три световни хитови сериала с премиера в България по каналите на FilmBox

31 януари 2018 г., София. Холандският телевизионен сериал „Престъпен свят“ (Penoza), австралийският „Младежки трепети“ (Puberty Blues) и белгийският „Момчета на повикване“ (Callboys) са новите заглавия в програмата на филмовите канали на FilmBox. От февруари българската публика ще има възможността да се наслади на трите хитови сериала, които бързо спечелиха киноманите по света. Новите заглавия ще предложат на публиката интересни сюжети, увлекателни истории и изключителна актьорска игра.

MAKOWSKI FIGHTING CHAMPIONSHIP 13 на живо по FightBox HD от Полша

14 декември 2017 г., София. 13-ият Makowski Fighting Championship (MFC) се завръща на живо в ефира на FightBox HD на 16 декември от 21:00 часа. Топ бойци от Полша и от други страни ще влязат в битки по правилата на кикбокс и муай тай.