Дом и семейство

Луксозното спално бельо – нежен оазис в интериора на спалнята

Спалното бельо е съществена част от интериора на спалнята. Както солта в кулинарията е основната подправка, без която никое ястие не може да придобие желания вкус, така и спалното бельо е този елемент от спалнята, който поставя основен акцент в стаята за почивка и отдих. Колкото по-фино и привлекателно е то, толкова интериорът на спалнята е по-атрактивен.

Материята и високото качество са ключовите думи за дългия му срок на употреба

Щори “Ден и Нощ” – изящество и ползи

Щори “Ден и Нощ” – това е същото, като да си закупите два зашеметяващи стила в едно, с дневна и с нощна визия. Независимо дали искате да пуснете свободно светлината в стаята си през деня, или да я елиминирате през нощта, за да си осигурите спокоен сън, тези щори ви позволяват да направите и двете, благодарение на техния функционален дизайн.

Докато ги спускате или повдигате, редуващите се ленти от плат се плъзгат една върху друга, за да превключват от по-тъмно към по-светло, със стилен набор от ивици. Ако желаете вашите прозорци да се различават от обикновените, можете да го постигнете с щори от типа “Ден и Нощ”. Пълният контрол на светлината е гарантиран със системата от двойни ролетни щори. Насладете се на толкова светлина, колкото ви е необходим през всеки ден от годината.

Фасадна топлоизолация от алпинисти в София

За фасадната топлоизолация на апартаменти и къщи, е доказано, че повишава ефективността на обектите и намалява сметките за електроенергия. Потребителите получават красива визия на обекта и в същото време се възползват от неговата по-качествена енергийна ефективност.

Не мислете, че добрите новини свършват дотук. Ако изберете фасадна топлоизолация от www.remontisofia.bg или друг стойностен изпълнител, получавате прецизно изпълнение на задачата в кратък срок от време. Бързата работа обаче не е за сметка на качеството, а плод на дългия опит на алпинистите, които са свикнали да висят на въже от по-горните етажи.

Шатри за двора и градината

За някои хора изборът да оставят някои външни места от техния двор колкото се може по – естествени. Въпреки това в този случай е добре да преосмислите ползите от градинските навеси. Реалността е такава, че градински шатри, навеси, перголи и беседки са не само доста функционални, но и могат да освежат декорът и атмосферата.
Защита от вредните ултравиолетови лъчи е може би най-голямото предимство на тези слънцезащитни съоръжения. Вашето семейство и особено децата имат нужда от защита в летните дни със силно слънцегреене. Това защитава здравословното състояние, избавя ни от редица болести и осигурява комфорт.

Как да планираме монтажа на интериорните врати

Един от най-важните елементи е изборът Ви на интериорни врати. Както знаете, интериорните врати следва да се монтират след края на всички други ремонтни дейности. Но това съвсем не означава, че трябва да ги оставите като последна точка от Вашия план. Напротив, когато планирате комплексен ремонт, посетете предварително шоурумите за врати във Варна. Специалистите ще Ви информират подробно за детайлите на изделията и за това кога, как и защо е препоръчително да се монтират вратите.
Различните производители предлагат интериорни врати в голямо разнообразие – регулируеми размери на касите в богата цветова гама, във плътни варианти с фриз или със стъкло.

Хладилници

Мисията на Техмарт е да изкарва на търсещия най-добрите оферти за класа на достъпни цени пасващи на действителното ниво . Когато говорим за хладилници, имаме такива в няколко категории – с долна камера, с горна камера, с една врата, сайд бай сайд, хладилни витрини и хладилници за вграждане. В три вида, А разновидности на цветове подхождащи на всяка естетическа перспектива и интериор на каквото и да е помещение.

Епоксиден тип боя за стена

Търсенето на боя за стена се оказва страхотно занимание с бранда Боя за стена ООД – разпространител на елитна италианска боя за стена. Във всички от най-реномираните строителни магазини в страната в страницата в интернет, както и във фирмения обект в централната част на столицата бихте могли да откриете с техни видове боя за стена.

Да сервираме масата за кафе правилно

У нас е много популярна масата за кафе. Ако няма специален сервиз, кафето се налива в средно големи чаши или даже в големи. Малката, така наречена чинийка за хляб, на която се поставя салфетката, се слага така, че краят ѝ да бъде на една линия с ръба на масата или на един пръст от него.

Отдясно на нея се поставя чаената лъжичка или виличката за десерт. Също отдясно, но по-далеч от края се поставя чашата за кафе с дръжката отдясно. На чинийката отдясно на чашата се намира лъжичката. Освен съдът за мляко и захарницата, снабдена с лъжичка или щипци, на масата, под ръка на стопанката стои каната за кафе.

Ликс Мебел ЕООД - производител на мебели в Бургас

Искате хубав, просторен и модерен дом? Ликс Мебел ООД е прозводител на мебели в Бургас . Фирмата е с дългогодишен опит в проектирането и производството на мебели по поръчка, като изработва по индивидуални проекти обзавеждане за дома, офиса, търговски и туристически обекти, хотели, медицински центрове, училища, детски градини и други. Изработваме не само мебели, но и цели кухни по поръчка.

Плъзгащите врати, произлизащи от японската архитектура

Японската архитектура от древни времена завладява изключително с така известния интериорен дизайн Фън Шуй. Освен това техните домове се отличават с простота и изчистен стил, който не натрапва излишна показност. Всичко трябва да е в хармония и да излъчва спокойствие. Японците както знаем са традиционалисти, които държат на културата и спазването на обичаите си и до ден днешен. Затова местните са изградили в домовете си стени от плъзгащи врати. Големите плъзгащи врати им дават възможност при различни поводи свързани с определени ритуали да пренареждат домовете си така, че да се освободи голямо помещение. Статията е свързана с плъзгащите интериорни врати, така наречени от японците фусума.