коли

Окачване на автомобила

Когато става дума за поведените на пътя и възможности на превозните средства, първите неща, за които повечето хора се сещат, са брой конски сили, въртящ момент и време за ускорение. Но произведената мощност от двигателите с вътрешно горене би била напълно непотребна, ако автомобилите не могат да бъдат управлявани.

Ето защо автомобилните инженери включват още една система в структурата на превозните средства - окачване. Ролята на окачването е да осигури необходимото сцепление на гумите с пътната настилка. Системата осигурява необходимата стабилност по време на завиване или преминаване през неравни терени и участъци. Така освен за необходимата сигурност на пътя, окачването се грижи също и за комфорта за пътниците по време на пътуване.

Продажба на автомобили нова и втора употреба в сайт за обяви

Ако търсите лесен сайт за авто обяви на нови и втора употреба коли трябва да посетите АвтоморгиБГ.ком. Тук ще намерите актуални обяви на купувачи и продавачи. Публикувайте лесно и бързо обява Купувам и си спестете усилията в търсене на обяви в други сайтове,тук ще намерите това което искате да закупите или продадете.
Обявите в сайта се публикуват веднага,без излишно чакане и одобрение от аминистратори!
Публикувайте неограничен брои обяви и колкото искате снимки към тях.