красота

Абитуриентска мода 2018

Ето,че баловете вече отминаха и е време да направим разбор на облеклата,с които бяха родните абитуриенти през тази година.
За момчетата е ясно...мисля,че няма какво да коментираме,но при дамите нещата не стоят толкова просто...
Тазгодишните абитуриентки масово заложиха на златисти и маслено зелени абитуриентски роклис или без дантела.Можеше да се видят и рокли ориентирани към синята гама.Както и да изглеждаха абитуриентките на 2018 бяха закичени с най-хубавата украса към дамския цялостен вид - тяхната усмивка.

Уеб сайт за салон за красота

Имате салон за красота, бръснарско ателие, салон за маникюр, студио за подстригване или козметично студио и сте решили да изнесете бизнеса си и в интернет?
Добро решение! В днешно време всеки търси първо в интернет всичко, от което има нужда. Било то услуга или стока.
Дотук добре, но няма ли да е страхотно, ако можем да се сдобием с уеб сайт на достъпна цена? Имаме решение за вас!
Ето едно примерно демо за уеб сайт за студио за красота http://www.4stupki.com/pages/preview-theme?demo_id=11518&layout=simple
Демото нагледно представя една модерна визия и функционалност, които грабват окото. Цялостната визия на сайта създава усещане за сериозността на този бизнес и неговата красота.

Влезте в света на нежната половина

В случай, че сте жена, която се интересува от мода, диети, кулинария, звезден живот и всичко, което касае нежната половина, то в интернет ще намерите достатъчно информация по изброените теми. Разбира се, всяка истинска дама може да открие нещо полезно за облеклото, актуалните аксесоари, съвети в кухнята и десетки други.

Първото нещо, което трябва да направите, за да влезете в света на нежната половина, е да посетите сайта www.dior-bags.org, тъй като в него сме поставили всичко най-важно за жената днес. От този момент нататък вие избирате желаната категория и се възползвате от съветите на професионални козметици, фризьори, фитнес инструктори, лекари и така нататък.

Натурално масло от Камелия – тайната за красотата на гейшите

Маслото на Камелия се добива чрез студено пресоване на семената на диво растящото цвете Camellia Japonica (наречена Tsubaki на японски). Натуралното масло, придобито без никакви химически и топлинни обработки, е богато на полифенолни антиоксиданти и ненаситени мастни киселини (палмитинова, Омега-6 и Омега-9). Омега-6 участва в състава и строежа на клетките и възстановява кожата, а Омега-9 е киселина, която спомага за задържане на влагата в кожата. Маслото от Камелия е успокояващо средство при кожни раздразнения.

Няколко съвета за красота, които не знаехте

А знаете ли, че ако добавите малко оцет към шампоана, с който си миете косата, ще изчистите косъма от мръсотията много по-успешно? За да бъда максимално точна – една супена лъжичка оцет. Правете го веднъж седмично за най-добър ефект. Ето и още малко съвети за красота, които не знаехте.

Когато се гримираме, всички се опитваме да сложим очната линия възможно най-близо до ръба на миглите. Но ако оставите съвсем малка тънка линия разстояние миглите ви ще изпъкнат много повече. Тази линия ще ги направи много по-плътни и ще уголеми визуално очите ви.

Когато слагате червило на устните си, добавете накрая гланц, но го направете само с потупване. Това уголемява устните, прави ги по-плътни и секси. Също така можете да сложите гланца само в средата, така той ще придаде повече блясък само там, карайки устните да изглеждат по-чувствени.