Защитни свойства на входни метални врати

Защо все повече хора искат да монтират метални врати в апартамент? Популярността на такова решение е лесно да се обясни, ако знаете какъв вид защитни свойства има този вид врати.

Важен аспект е стабилността на входната стоманена врата, когато е подложена на груба сила, а дизайнът ѝ трябва да има висока механична якост, за да се превърне в истинска бариера за крадците и да защити имуществото.

Най-добрият избор би бил вратата да се оборудва с две брави с различен тип отвор (лост и цилиндър). Отварянето на такава брава изисква повече време и по-високо ниво на професионализъм от страна на крадеца.

Монтирането на допълнителна защита - бронирани плочи или бронирани пластини на брави също няма да бъде излишно.

Ако мислите, че вашият апартамент може да привлече вниманието на крадците, тогава трябва да настроите алармата.

Произвеждат се стоманени врати по различни начини. В продажба могат да се видят входни врати с два или един външен ламаринен лист. Ако си купите врата с облицовка лист - ще е важно да се уверите, че дебелината на стоманата е най-малко 1,8 мм. Ако дебелината на вратата е само 1,2-1,5 мм, е наложително да има вътрешна ламаринена обшивка.

Външният вид на вратата също има голямо значение, най-малко за интериора на жилището. В днешно време входните врати не само добре защитават жилището, а и са не по-малко красиви и разнообразни като цветове и модели.

Катeгории: