Визията на интериорната врата определя визията на вашият дом!

Дизайнът на интериорните врати е една важна част от многобройните решения, които ще трябва да направите за вашия дом! За да се чувствате комфортно, удобно и най-вече щастливи, когато обзавеждате вашата къща или апартамент, е хубаво предварително да сте се насочили към моделите
интериорни врати, които ви допадат като визия. Те могат да бъдат от напълно изчистени врати, с по-скоро класически дизайн, ако харесвате семплите неща, до напълно нестандартни - с фото тапет от закалено стъкло, което би придало уникална визия.
Всички серии на интериорните врати предлагат модели, които да са абсолютно опростени. Класическият дизайн е подходящ за всяко жилище, ако вратите не играят съществена роля и ще стоят през повечето време отворени. Има различни варианти на модели и форми със стъкло, които ще привлекат вниманието ви, ако искате да заложите на по-разчупените модели. Те няма да останат незабелязани дори от вашите гости.
Моделите от серия Гама имат различни орнаментни форми с модерна визия и стъкло от бял мат, а именно това са Модел 204 с формата на слънце, 202 е подходящ за всяко помещение, 208 - за хол с голяма остъклена част, за да влиза максимална светлина. 201 има минимално остъкляване, което го прави интересно решение за банята или спалнята в случай, че държите да има наличие дори и на малко прозорче.
Ако сте човек, който търси иновациите в дизайна, изцяло стъклената интериорна врата ще придаде луксозна визия на вашия прекрасен дом. Този тип врати се предлагат в различни и много интересни варианти. Принт на цветя - слънчоглед, орхидея или рози, които ще внесат невероятно свежа визия на вашата баня или кухня. А представете си вратата на хола как би изглеждала с прекрасен принт на Айфеловата кула, Дубай, Тайланд или залез на плажа. Чудесно, уникално и нестандартно предложение!
Катeгории: