Вкарайте простор с двукрила интериорна врата

Със започването на основен ремонт, възникват въпроси свързани и с размера на помещенията. При много от жилищата е налице проблемът с ограниченото пространство и начините за справяне с него.

Някои от вариантите предлагат смяна на цветовата гама в помещенията от тъмни към светли нюанси. Друг оптически трик, който създава илюзията за широчина, са светлите стени с избора на сходен цвят интериорни врати, за да преливат и да не очертават граница по между си.

За някои метода с пребоядисването не е достатъчен и се пристъпва към по–мащабни проекти в жилището, като премахването на стени и изграждането на отвори. За създаване на по–голям обем и място в жилища с малка квадратура, обикновено две от основните помещения се съединяват в едно цяло с помощта на свод. Този начин има положителен ефект върху размера на общата новополучила се стая, но разбира се възникват и недостатъци, когато от време на време е необходимо ползването на повече самостоятелни стаи. Вярното решение в случая е поставянето на двукрила интериорна врата, вместо свод. При разтворено положение на крилата , простора между двете стаи не се нарушава, а затварянето им спасява - когато се налага обособяване на стаите.

Двукрилата интериорна врата е прекрасен начин и елегантен маниер за поднасяне на обстановката в дома. Тя е креативно решение, внасящо простор в помещенията. Допълнителен комфорт от двукрилите интериорни врати, може да се извлече от избора на материал от който е направена и от начина на отваряне. Двупосочно плъзгащите модели, освен декорация за стената, върху която ляга крилото, осигуряват и максимално голям светъл отвор на преминаване и се запазва идеята за свод между стаите. Стъклените двукрили врати са модерни и внасят изящно усещане за лукс, a дори когато са затворени чувството за простор не се губи.

Избора на двукрила интериорна врата не е труден, съчетайте нейния модел с останалите врати в жилището или с обзавеждането в стаите които ще съединява.

Катeгории: