Защо пациентите избраха базални импланти?

Ставаме свидетели на повишен интерес към базалните зъбни импланти, защото чрез тях можете да възвърнете липсващите зъби, и да се насладите на пълен комфорт. Причината тези импланти да са толкова известни е, че не налагат дълги и задълбочени лечебни процедури, а всичко се състои в няколко посещения при специалист, който да ги интегрира в устата ви.

Мина много време, откакто хората използват зъбни импланти, за да компенсират липсващите зъби. Традиционните варианти обаче изискват дълъг срок за прием от организма, като това обикновено се свързва и изразходването на финансови средства. Базалната имплантология обаче реши този проблем вкарвайки нов подход в лечението и висококачествени материали.

Това, което прави базалните импланти популярни, е титаниевата сплав, от която са направени. Последната позволява по-сериозни натоварвания, което свидетелства за подобряването на дъвкателния рефлекс на пациентите. Друго важно нещо е, че със закотвянето им към кортикалната кост се създава предпоставка за здраво и устойчиво закрепване на зъбите.

Най-после остатъците от храната няма да влизат под подвижната протеза, а вие ще се храните в пълно спокойствие, както трябва да е. Страдащите от пародонтоза и пушачите също ще получат нови зъби, с чиято помощ да върнат самочувствието си. Всичко това са категорични причини, за да обърнете подобаващо внимание на лечението с базални импланти в България и целия свят.

Вероятно тази статия ще събуди интерес у мнозина интересуващи се от зъбни импланти. Напомняме, че за доброто лечение се изисква посещението при квалифициран специалист. Търсете най-добрите центрове по базална имплантология, за да получите перфектно обслужване и отлични крайни резултати. Инвестицията в нови зъби е нещо хубаво, което да направите за себе си. Не пропускайте шанса си, да се усмихвате повече, и да бъдете здрави.

Представихме ви все основателни причини, базалните импланти да бъдат в полезрението на пациентите. Сега остава вие да решите, ще се възползвате ли от иновативния начин за възстановяване на зъби или ще се насочите към класическите импланти. Не искаме да ви убеждаваме в нищо конкретно, тъй като последната дума е ваша.

Повече информация за базални импланти вижте в сайта http://swissimplants.eu

Катeгории: